Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar smo rvate zahebali pa im dali 6 poena 2003
e moj glupsonu, ti si pomješao neke stvari, iako je citala rezultate glasanja za BH, Ana Vilenica je hrvatska glumica iz Hrvatske koja danas živi i radi u Hrvatskoj, a studirala je glumu u Sarajevu.
http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Evrovizija je cudo
izvala godineeee
Mi Bosanci smo pametni, dokazujemo to po zapadu. Skoro svaki Bosanac zavrsava univerzitet, dok se pola Srba bavi kriminalom. U YU nismo bili uspjesni, zato sto da bi bili uspjesni, morali smo biti Srbi ili se izjasniti kao Srbin (bas zbog Srpske opresije su bili i problemi sa Hrvatskom, sjecate se Hrvatskog proljeca?!), a vecina nas to nije zelila.
Ana VIlenica je studirala i glumila u BiH dok nije pocela glumiti u Dolini Sunca, osim toga poslusajte \"big big hello from Sarajevo\" :) Drage komsije hrvati, pogledajte barem biografiju Ane Vilenice ili bar trailer filma Gori Vatra
raja ba ovaiz Bosne trenba biti na prvom mjestu po gluposti... 12 poena za anu
a nema veze baš je simpatična :)
nek je vijesti o eurosongu, nikad nije dovoljno...NOT..
1. Litvanska grupa LT United je 2006. pokušala utjecati na birače izgovarajući u svojoj pjesmi \"Mi smo pobjednici Eurovizije\". Na kraju su završili kao šesti, što kazuje da se na birače u Evropi ipak može utjecati budući da je to veoma dobar plasman za tako lošu pjesmu. MOlim VAs obratite malo paznje sta pricate. NIste dovoljno kompetentni da pricate sta je lose a sta ne! Ponekad mrzim citati novosti zbog Vasih blamova.
Meni je ova seljancura Vilenica uvijek bila odvratna glumica, nije ona za glume.
Ljudi ne možete porediti Eurosong iz 2003. godine, kada mi nismo imali televoting, nego je glasao \"stručni\" žiri. A nakon toga su počeli televotinzi i odtad tradicija davanja 12-estica vrti u krug. A ove godine, odluka je 50%, 50% tj. pola publika, pola žiri, a od tri člana žirija jedan je bio bosanac, a jedna hercegovka. E u otome je kvaka. A sad ćete reći koji bosanac i hercegovka? A evo koji, BOris Novković, rođeni sarajlija, i ona Feminemka iz Čapljine, koju smo poslali na Eurosnog.
Užas...hahahaha ona iz španije se prosula ko d.rkotina
@wafwg Potsjeti me tvoj komentar, pa u ovim glasanjima nebi srbije. Jel se ovo sada pojavljuje bratska lj ili sta :)
PREJAAKA JEEEEE :)
Ha ya, kasni Hrvatska za nama 8 godina : D