Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu...
Treba biti ozbiljno glup pa ovako sto izjaviti,( pogotovo staviti za top komentar) samo najveci glupsoni i primitivci mogu osudzivati neki medzunarodni kulturni dogadaj, ma kakve god mane imao....
ljuti bosnac,al razvaljujes gramatiku.mora da si bio na puno ovih "medzunarodnih" kulturnih festivala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon što je ona nakarada pobijedila na prošlogodišnjoj Euroviziji, treba da smo sretni što nećemo davati pare na tu glupost.
Bilo bi divno vidjeti svoju državu na Eurosongu . Čula sam da je Bosnu trebao 2015. godine predstavljati Hari Mata Hari , što bi bilo super , ali nažalost takva je situacija , mada možda bi se mogao i sakupljati novac kako bismo imali svog predstavnika !
sta cemo nema para...steta..raspisite donacije, valjda se jave oni bogati mafijasi pa da ipak posaljemo nekoga na takmicenje..
Lijepo bi bilo vidjeti svoju zemlju pa i na nekom šlageru. Ali ne u ovakvoj situaciji.
SAMO NAM JOŠ TO TREBA ....
Isto tako nece ni na Evropsokm prvenstvu ..
zalosno je kad cjela drzava nemoze platiti 5 osoba hotel i put do Beca. ako vam je to drago, e super, cestitam vam. Ja cu svoju guzicu gledati, ne zanima me nesposobnost i nezelja naroda. kladionica, dzamija i pivo vas prvi sretnim. a svako drugi je kriv.
ja sam ti Adnan
Steta
JOJ VELIKA ŠTETA NEĆU MOĆI ZASPAT.
Hoćete našim parama na eurosong, evo vam moj mikrofon pa kolektivno zapjevajte. posebno ti kukriću dejane
LAZU DA NEMAJU FINANSIJA NEGO GRABE SEBI. DO BECA NISTE SPOSOBNI DA DODJETE! SAMO SEBI GRABITE
i bolje
Koga briga. Niko to svakako nije ni gledao. Isto ko i onaj izbor za Miss.
auuuuu, majko moja pa šta nas snađe... tugo jesenja kraja li nemaš :_(
Izgleda i bez Eura i Eurosonga...
Jadno.
Nismo mi za ništa sa predznakom euro :3
Steta,kad vec necemo na Euro mogli smo barem na Eurosong