Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrati nekog mutavog tako da se s njim moze manipulisati i uskratit mu sva prava koja bi ga u normalnoj zemlji sljedovala! To je kriterij no 1
Da nas Madona predstavlja dzaba
Ttreba da autor muzike bude srbin, teksta bosnjak a aranzman da potpise hrvat. Uz to, na bini ne smije biti jednonacionalan sastav tj. balerine (ili plesacice) moraju biti iz sva tri konstitutivna naroda kao i muzicari kojima se dopusta da budu iz mijesanih brakova ali ne vise od dvojice ili 25% od ukupnog broja prijavljenih. Treba se obratiti i direkciji Eurosonga da se nasa pjesma jedina izvodi tri puta kako bi svi nasi narodi imali svoju verziju i uvid u pravi tekst pjesme a ne da se kao do sada izvede jednom pa ostala dva naroda pate...
U apsurdnoj zemlji nikad kraja besmislenim izborima i komisijama koji, između sebe, sami daju ulogu kojekavih stručnih žirija na čelu s Bojanom Kukrićem!! Čisto iz solidarnosti prema ljudima koji nemaju normalnu zemlju u kojoj bi se mogli nadati normalnim uslovima za životu, ne ubrajajući kojekave luksuze, npr. otići u Milano školovati se i pritom javno govoriti kako je NAMA ovdje dobro jer cijeli dan ispijamo kafe, a njima u Italiji tobože teško jer si ne mogu priuštiti izlaske po noćnim klubnovima Milana :), izbor za pjesmu evrovizije ukinuti do daljnjeg tj. dok se ne steknu normalni uslovi za ispunjenje istih, mislim da se novac koji se uzaludno baca na pripremi kojekavih muzičara za prestavljanje naše zemlje u Evropi TREBA I TREBAO DATI U HUMANITARNE SVRHe!
ajme pa parlament bi zapalio da Amerla Curica izaberu ahahja , tip nema POJMA . za mene lose pjeva jako , ali dobro , mozda sam to samo ja , ali i da pjeva dobro , njegov stil je jednostavno no-no za eurosong . Isti i za nermina puskara mada njemu dajem prednost . Ali gdje ce bosanski rock do igdje dogurati ??? ne saljite njih ako za Boga znate :D Slazem se da treba Selmu Bajrami poslati , ko se imalo razumije sta na eurosongu prolazi , izabrali bi Selmu Bajrami , jes da ne zna pjevati , ali bi napravila scenu tek taku . Ili kos bolje - jelenu karleusu . A ovi sto govore hebo eurosong ovo ono , postajete dosadno roflmao , uvijek vam isti komentari , ako vas ne zanima ne otvaraj :d
Jel se vi zahebavate sa tim Puškom.Pa taj tip bi bio najsmješnija pojava na Eurosongu.Smješniji od Marka Kona od prošle godine.On je solidan autor i ništa više.Možda kada bi ga obrijali i ošišali te mu oprali kosu da izgleda pristojnije i kada bi se znao obući.Da ne nosi stalno prljave zastarjele pantalone i džempere iz 70-ih te patike koje su se raspale.
Izaberite Amela Ćurića ili Kiceta.Mladi ,talentovani dobri izvođači i tačka.Nema dalje.Sve ostalo je promašaj .Dajte im dobru pjesmu i završavajte taj cirkus.
cuj selma bajrami, pa đe ce nju poslat, moze se samo skinut i proc =) pusko zakon, saljite njeg, on nas nece obrukat pred cijelom europom 100%
Selma Bajrami je jedina prilika da BiH pobijedi na Eurosongu. Osobno ne slušam takav šund, vjera mi zabranjuje a i hećim, ali da u onoj direkciji imaju frtalj mozga poslali bi nju.
ma sta se ima iscekivati kad se vec 10 dana zna da pushko ide ;) i tu je kraj price. vecina prijavljenih nije ni usla u razmatranje uopste. 3-4 pjevaca i to je to cisto sminke radi da bi oni mogli reci eh pored pushke tu su bili jos ... kako god nije los izbor mada nam ne trebaju vise ove mirnije varijante nego neki shoumen koji ce napraviti nesto i na bini al hajd... sretno pushki ;)
\"...iz direkcije BH Eurosonga nisu objavili nikakve informacije vezano za potencijalne kandidate.\" koja transparentnost! Za pozelit\'...
Ovaj tzv. strucni odabir najboljeg izvodjaca je uz sve nedostatke ipak najpametnije rjesenje za Eurosong. Kad se samo sjetim onog cirkusa kao neko je takmicenje a ovamo svi znaju da ide po BHS kljucu. Zato je i plasman bio nikakav. Ovako se ipak drze nekako i nema skandala. Jedino sto telekomi ne mogu zaraditi ali sta ces boze.
možda je ovo moja godina pa uspijem razvaliti p i č k i c u od maje čengić. uh kako bih joj i z d r k o ga na s i s e i usne. k u r v i c a mala sponzorska jedna.
Zaista na Sa-X rade nepismeni moroni. Ne znaju ni bosanski, ni srpski ni hrvatski jezik.
Čuj rečenice: Možda nam se desi dobar plasman... hahahahahahahahahhahaha