Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ce meni davat besplatno... e sad mi dodje da odem na trafiku i da kupim orginal cd :D
Ja da sam na tvom mjestu sad bih otisao i kupio! Da ih sve za***!
:)
Fazon, gore pise "možete ga besplatno preuzeti preko portala Klix.ba" i onda samo stavili link da skines sa njihovog sluzbenog sajta. Sta je tu onda preko Klix.ba? Hvala na informaciji Klix, ali niste sad bas vi napravili internet. :)
pa nekad je informacija sve..... hvala klix.....
Jbg, moraju i novine sebe malo podići :D "Zahvaljujući našem portalu poginulo je 3000 ljudi u tsunamiju"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliki sam fan grupe ZP vec 20 god. i znam skoro sve i jednu pjesmu na pamet, čak i Neletovu (jbg.) i mogu reci samo jednu stvar: ALBUM JE OČAJAN !!! Sejo brate šta ti bolan bi ? Da nije singla "Boško i Admira" bio bi još gori....pored ove stvari nijedna ostala se ne ističe niti muzikom niti textom...moja ocjena: veri misrabl !
ma beze vala album ko je slušao starije pjesme moze da vidi razliku
Velikodušno, nema šta..
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2
KA TA STRO FA....
moze li link za torrent pliz?
a đe ima ove koke za skinuti LIVE :D
nego jel ovo 'ko preslus'o i kakvi su utisci
Klix jeste li culi kad za autorska prava?! E kako bih volila da vas stigne jedna tuzba i da izgubite miline zbog ovog! SRAMOTA!! Ovo samo kod nas ima
ahahahahahah koja si ti glupača to ima samo kod nas
..pa dobro,[email protected] izletila, pa šta,....što odma vrijeđate.....!?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do agenta tajne sile sve preslusao i napamet naucio. A za sexona ne zelim da znam. Nek ti tata vozi mercedes i nek tebi ciko nesto da, hebale te tvoje pjesme. Nikad ti vokal nisi bio! Sto nisi novu grupu napravio, nego zivis na staroj slavi pa jos i stare najbolje pjesme silujes!
hahahah koja glupača
koji si ti derpe ?!
Ne bih ga uzeo da mi neko plati...
Kad je besplatno i u babe valja :D
pu,pu,pu...nevalja...pu,pu,puuu
Hvala zabranjenom pusenju......
jesu velikodusni... bas bas