Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije sevdah (osim teksta) !!! Ovo je ustvari kopija fado muzike, zato ih Portugalci zovu da pokazu kako njihovu muziku kopiraju diljem svjieta. Jadno i tuzno !!!! Divanhana jad i jadana !!!
Hvala Bogu pa ode ona iritantna kreštalica Vanja, možda sad zazvuče kako treba..
Bend koji Bosnu dostojanstveno predstavlja! Sretno! Mislim da će se Vanja pojavljivati sa njima kad to bude trebalo. Šteta bi bilo da je drugačije.
nisu mi ovi losi, ali da su nesto posebno, nisu. fali im onaj x-faktor koji je mislim vise bio prisutan dok je vanja bio u bendu. sretno u portugalu, kako god.
dvanhana nije balkanski nego bosanski bend! i ne prestavljaju balkan nego bosnu!!!
Zasto je Vanja otisao???? Pa tek su novi album izbacili :s
PRELIJEPA PJESMA
pa pametno, zar misle da bi ionako narod kupovo. mada njima svaka čast, odlični su. samo od kad vanja ode,meni nije to to...