Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bebek je legenda.
Lijepi moj Mostar! Predivno! I, da... ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas usprkos bolesnoj i nakaznoj politici kojoj ce Bog suditi jednoga dana je unosi nemir i neslogu medju ljude umjesto da bude nesto plemenito sto gradi zajednistvo, mir i svekoliki napredak. Mir I dobro!
@Rambo: Ne pijem alkohol, ali moze i voda, vrlo rado. :) Naravno da trebamo i hocemo graditi mir i bolji zivot za sve u prakticnom zivotu i u MO i u BiH, a politika ce se dozvati pameti prije ili kasnije jer ovdje u BiH je valjda stalno neka predizborna kampanja posto dolaze i lokalni izbori. Bitno je da se obicni narod slaze i postuje, a sva sporna politicka pitanja ce prije ili kasnije biti rijesena jer nama je zivjeti zajedno postujuci jedni druge i trece. Mi smo naši! :) Laku noc!
zeljko 75. godina! svaka cast kinge!
Dedica udara i dan danas. Respect.
kako ide ona od njega... dao bih sve. pariske kapijee