Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da Demofest nema novca da nastavi a u isto vrijeme drugi festivali: Kratkofil, Animafest, Lolipop, Kastel Rock, Dukafest, Dukatfest i desetine drugih cvjetaju, a većina ne živi od ulazina. Ovo više zvuči kao marketinški trik...
Ovaj DFK je smeće od kluba, fura se na lafo neku alternativu a piće skuplje nego u Kristalu. Neka ga zatvore, i to i festival. Ulaznica na festifalu je u rangu cijena koje samo oni koji voze BMW X5 mogu sebi da priušte...
Koji ste vi bolesnici. Na fotografiji se čitko vidi bar tri imena sa matičnim brojem. Pročitajte zakon o zaštiti ličnih informacija. Da je moje ime tako prikazano, sigurno bih vas tužio!
Dobar je Demofest. Al realno, ne vrijedi tih para, koje kroz njega operu. Bolje ih dati na povecanje zaposljavanja, kad bi jos u RS bilo nekoga ko bi to mogao napraviti, jer svi pametni sjede kod kuce ili rade na pijaci, dok su rodjaci, poltroni i lopovi na mjestima na kojima se odlucuje.
sto se mene tice, nek propadne i demofest i banjaluka i cijeli RS zajedno sa Srbijom. Eto.
najbolji ljetni festival u drzavi
Jos i dobri. Mi u glavnom gradu i nemamo festival, osim dodjele oskara, smrdonjama turbofolk i to, Nazif Gljiva suha Sljiva.