Potpisivanje peticije
0

FOTO / Banjalučani na ulicama počeli borbu za opstanak Demofesta

Piše: D. T.
Sudbina banjalučkog Demofesta još nije poznata pa su ljubitelji ovog regionalnog muzičkog događaja i svi oni koji žele da se on ove godine ponovo održi pokrenuli veliku kampanju pod nazivom Demofest sad ili nikad.
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Facebook je osnovana grupa u kojoj su se okupili oni koji podržavaju opstanak Demofesta, a od danas je na ulicama Banje Luke započelo i potpisivanje peticije koja će biti upućena svim nadležnim institucijama.

"Oni koji vole i podržavaju Demofest, koji je u Banju Luku doveo poznata imena iz svijeta muzike, pozvani su da potpišu peticiju kojom se podržava daljnje održavanje ovog regionalnog festivala", naveli su organizatori potpisivanja peticije.

Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Svoj glas za opstanak Demofesta svi mogu dati u Demofest Pubu, na banjalučkom Trgu Krajina, Pravnom fakultetu i u Studentskom domu u Banjoj Luci.

"U pripremi su i nove lokacije na kojima će peticija biti dostupna svima koji žele da nam pomognu, kako bi i ove godine Banja Luka bar na tri dana postala regionalno središte kulture", poručili su iz Facebook grupe Demofest Sad ili nikad, gdje se festival može podržati i elektronskim putem.

Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com
Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com