Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HEP-u kratka pamet........Kosheen bili prije 2 god. u Sa,ADF 2 puta,ja gorih pacijenata od vas na ovom forumu ne nadjoh nigdje,koji ste vi negativci
sarajevo je ionako sranje od grada. al iskreno se nadam da ce dozivjeti staru slavu, pa nek bude i za sto godina. je. bo sve ove nove staklene zgrade.
ummeti i ilahije nisu nista krivi niti smetaju. onaj ko moze potegnut da se odrzi kakav koncert to ne radi, a ljudi koji sebi organizuju ilahije svaka im cast na volji i trudu, da oce se rockeri ugledati na njih. zato - ne seri.
Zelimo ga u sarajevuuu .. vv. hoce li IKO normalan IKAD doci ovdje???? Sramota.
ma zaboli me vise sta ko misli da li je rs ili federacija banja luka ili sarajevo.. idem zbog koncerta i to je to.. dok sve gledamo na ovaj naccin nije ni ccudo.. hvala svima koji su radili na projektu i .. jedva ccekam cetvrtak.. ako ima joss neko iz sa odmah da se organizujemo skupa vozom :)
Mile kupuje omladinu za glasanje sa tim koncertima... Sta bi falilo da i nas nas klempo kupi kojim koncertom,mozda bi tada i glasao za njiha,hahaha...
Ne Kravitz nego na šta je Sarajevo spalo. Sarajeo je postalo prava mala kasaba u kojoj samo sviraju II i III razredni muzičari. Čast izuzetcima (vrlo rijetkim) Samo naki ummeti, ilahije itd. Nismo interesantni nikome, a ako neko zaluta dobro je
Ma kada sve sagledam i saberem, svaka čast Banjaluci.Tona koncerata ovo ljeto je gore (Kravitz, Kosheen, ADF,mnogi drugi), dok mi u Sarajevu čamimo.Banja Luka nam je u BiH spasila ovo koncetrno ljeto.Pa neka sada ekipa ovdje prica sta hoce, ali ovo je realbnost.
E moj Kravicu, na sta si ti spao.