Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rog- da ,vrlo losa. to se vidi po broju publike koja dolazi na koncerte i koja uglas pjeva pjesme stare preko 30 godina.. jako su losi,nema sta. ti nastavi ici u kafane i gledaj turbo srbijanke ili selmu bajrami kako vrte gu.zo.vima punim celulita i kako kreste na mikrofon dok pjevaju neprevazidzene stihove .....
Svirka je bila perfektna! Parni valjak obozavavam... Hvala vam na odlicnom provodu! Meni uopste nije bitno da li je Dodik izasao da ovo podrzi, i takodje mi nije bitno sto je bend iz Hrvatske i slicne gluposti... Jer muzika spaja ljude, a i sav onaj narod sinoc je pokazao da im nisu bitne nacionalne osnove, ALI naravno STO SE MUZIKE TICE, a u dublju politiku ne bih da ulazim, jer bih o tome mogla da pricam jos puna 2 sata :D :P Muzika je muzika... :P A ni Parni valjak nema neke nacionalisticke pjesme, tako da ne vidim u cemu je problem :D
@Znaci bez na... Neki ljudi u sve moraju mijesati politiku -.-\' stvarno ste smorili jbt :P
TEZGA.
Zaista, ali zaista, prestanite nas filovati Parnim Valjkom, promasenom grupom, truhlim starohanima koji ni na koji drugi nacin ne mogu da zarade za zivot ...zato su se ponovo i okupili jer su skontali da su golje.
Lenny Kravitz Banja Luka: Good evening BOSNIA! http://www.youtube.com/watch?v=umzpmZwo94o
Možda je nekada bio i turski, ali je, Bogu hvala, 76% bivše BiH zauvjek oslobođeno.
Turski kastel da se zna :)) Tamu su vlahinje plakale od Turske belegije
@gfghgf - Hahahahahahahahahahahhhhhhhhh :PPP Tvoja psiha je toliko mizerna da je apsolutno nepotrebno raspravljati o tvojim shvatanjima, jer sa idiotima ne ulazim u dublju raspravu, nemam potrebu za tim :PPPP :D Pozdrav!
Problem je sto nemas 2 ciste
@rog Ti si negdje dobro ograiso.............
A je li Dodik prije koncerta izasao da pozdravi svekoliko pucanstvo, pardon građanstvo? Je li rekao kako je ovo dokaz opstojnosti i samostalosti R.S? Nije? Ma ne mogu da vjerujem, znaci, ne vjerujem, znaci zaista ne mogu da vjerujm. :=)
Jel\' ovo peglom snimano?
A sta ce, kad nema nista daj sta das....valjak je nazalost vrlo losa grupa