Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da su svi ko Balasevic, vladalo bi blagostanje
bi sigurno
@katastrofa1000 KRALJ!!!!!!!
Bas je lijepo kad ima neko ovog profila INSANA, da stane ispred zida nacionalizma i podjela :))) Djoleeeta za predsjednika ! Tacno mi lijepo bude kada se udruze cetnickoustaskobalijiski korpus i valjaju Djoleta po ustima :) znam odmah da su ISTI :) Mamicu vam fasisticku! DJOLE KRALJU DOBRODOSAO U SLOBODNU TUZLU!!!
Demagog i predstavnik light srpskog nacionalizma! U banja luku neces nikada!!!!
CIJELA TUZLA JEDNU KOZU MUZLA!!!!!!!!
Jel do mene ili je ovaj lik postao toliko ljigav. Patetican je uvijek bio, zbog toga ga vole, i ja nekad, al u zadnje vrijeme je nepodnosljiv. Jos kad pocne hvalite me moja usta price na koncertima... :help:
Hvala ti djole. U nasu Tuzlu si uvijek dobrodosao.
Zapjevaj nam stih iznad svih u inat svima! Vidimo se na koncertu...
Nisam lutak da me naviju, imam samo..........
Neznam ima li jos nesto pozitivno i lijepo o ovom PANONSKOM MORNARU a da nije receno i isto tako da on to nije pokazao od sebe
Ti si meni rod rodjeni 👍
jel je dao interview na bosnjackom?😂
kako on kaze
Dao sam ti mami bosnjacki k.