Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro svako ima pravo na svoje misljenje,ali ipak TA drzava je izgradila i omogucila TAJ zivotu tu Jugoplastiku,Bosnu,zvedzu,Olimpijadu indexe pa i balasevica.
i milosevica i tudjmana i kadijevica i mladica ihaaaaa do jutra mozes nabrajati!
@lale gator i goli otok i oduzimanje zemlje seljanima,i prinudne radne akcije, i
Kao što Čorba onomad reče, neprikosnoven pjesnik ali, ljudstvo....k.u. Rton
Balašević je prvanstveno čovjek sa moralom i racionalnim pristupom demagogiji prosječnog krljavog balkanca. Balašević je svjestan da na terenu bivše države vlada čobaski pristup uživanja u umjetnosti, a to je kamena sa ramena, bacanje brabonjaka, pišanje u zrak, pljuvanje i povraćanje na cipele!
Dok ste se vi na silu dičili jugoslavijom ostale zemlje zapadane europe su se razvijale i svi ste žudjeli da slijedite njihov standard, patili za modom, tehnologijom, uređenjem, građevinskim i tehnološkim poduhvatima, sportskim manifestacija i sl. Yugoslavija je rodila demona u ponašanju krljavog balkanca koji voli krv i fekalije!
laze...on nije dobrodosao bilo gdje u republiku srpsku...neka pjeva hrvatima i bosnjacima....zar treba dozvoliti dolazak covjeku koji se radovao smrti 13 beba u banjaluci?...ili zar treba zvati beogradskog glumca koji na majici nosa divljakovu sliku?...neka njih u srbiji...ovdje nisu dobrodosli....pa narod bi ih lincovao....
@SiksnirD Kad ste drvosjece. Intelektualci vam nisu dobrodosli, a kujete u zvijezde osudjene ratne zlocince. Zato cete uvijek biti rupa gora od okruzenja 100x.
@Dildorad ...jaro...ne vidim razlog zasto se bosnajci uzbudjuju oko toga koga srbi vole a koga ne vole?....imate svoje heroje...slavite ih...dajemo vam 100% podrsku....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas tako da je valjala ne bih ni propala jer nije mogla opstati na taj nacin kojim se radilo i upravljalo, 80-tih godina je sve vise falilo na svim stranama dok su uhljebi i dalje dobro zivjeli i naplacivali svoj nerad zbog cega je i drzava Yuga propala naravno sa dodatkom nacionalizma. U Yugi imali smo olimpijadu pred nosom i sve te planine al ih vecina nije nikad mogla ni vidjeti ni posjetiti tako isto i za more, nista bolje nije bila ni gradnja kuca jer vecina nije imala cime da ih gradi!!
Kad spomenu olimpijadu sjećam se da su svi zaposleni dobrovoljno(pod moranje )potpisali se da se odreknu jedne plate u korist olimpijade ..eto tajne uspjeha gradnje olimpijske infrastrukture.I to za planine je tačno ...a more si jedino mogao vidjeti preko sindikalnih odmarališta.
Bas je zanimljivo citati kako pateticni Jugonostalgicari pizzde na ove potpuno istinite rijeci Balasevica.
Cim njega mrze krvolocni opancari u Genocidnom Djikanistanu, znaci da je dobar i posten insan.
Jugoslavija je smetljište društveno-socijalnog centralnog uređenja koje je abortiralo kapitalizam na ovim prostorima i stvorilo izopačeno, demonizirano i pogano društveno-socijalno neuređenje sa gomilom birokratskih go*narija. Balkan je smetljište morala, pedantnosti i obazrivosti!
ublehas
Bratstvo jedinstvo je zavrsilo na dva floora ...
To kod Djoleta zavisi kod koga ode.Prica pricu koju publika hoce da cuje. Ne mos bas u Hrvatskoj sve reci sto mislis pa cak ni pred svojom publikom.
i da ode u sjevernu Koreju imao bi spiku prilagođenu njima hehehe
ZAISTA NEZZ NESTO JE IZVUCENO IZ KONTEKSTA
Samo Jugoslavija! Nista ove qrceve drzavice :D
Nije u pravu I stalno nesto kaki kao da je on Hamlet . Juga je bila Amerika za Ameriku. Ko razume shvatiće.
Ima li konjušara Đole? Onih istih što su napuštali Jugu dok si je ti branio??