Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
* Đorđeta,ne Đorđa!
treba li licna za ulaz?
ovaj city pub je jedno od rijetkih normalnih mjesta u gradu
pohvale za bend a posbno za bolju polovinu :) a ovi likovi koji pojma nemaju sta je sviranje nek prestanu komentarisati i nek nadju sebi neki posao ili zenu i na to trose vrijeme a ne da lijece svoje komplekse komentarima na klix-u najlakse je sjediti i komentarisati kako nesto ne valja.. hajd ti majmune nesposobni uradi nesto pa da malo komentarisemo..
djole je zakon! nitko nema pravo govoriti lose o njemu
Stvarno moras bit d.e.bil da napravis \"tribute band\". Ako ste toliko netalentovani da nista svoje ne mozete sastaviti, ostavite se muzike i predjite na kakvu drugu oblast u kojoj imate talenta. Balaseviceve kompozicije su prejednostavne za sviranje i za pjevanje. Raja ih po dernecima super izvodi. Ili je poenta da levatima uzmete pare na Balasevicevu slavu?