Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sponzor IZ i sarajevska pivara xD
Nekad su se zvale Mostarske kiše.......
Na Šehitlucima pravit koncert ....Bože sačuvaj..Tobe Jarabi
MasAllah Mostarci ❤
Boga mi balije pokoriše onakav Mostar, a čini se da Tuzlu naseljavaju seljacima jer ne mogu domaće stanovništvo da islamizuju brzinom kojom bi voljeli... onakav Mostar...
Istina o Islamu i Kuranu - Hodza vjencao od 5 godina sa rodjakom pedofilom sa DOZVOLOM RODITELJA. BOSNJE SAMO PJEVAJTE I KRV LIJTE ZA OVAKVE STVARI. https://www.youtube.com/watch?v=AShpovSjziU
https://www.youtube.com/watch?v=AShpovSjziU
HIŽASLAV MUBAREK OLSUN, BAJRAMBAREČULA, SREĆAN BAJRAM, BSMO.
Mladi kadrovi SDA kad cete shvatiti da sehitluci nisu mjesto za organizaciju koncerata nikakve vrste???
Ovaj hor ne stima nikako. Glasovi nisu ustimani i potpuno fals.
Bravo za Muslimanski MOSTAR!!
Gdje islam udari, naprednost ispari. Gledas istocni Mostar u odnosu na zapadni, izgleda kao Kabul. Ulice, gradjevine...sve zapusteno i staro, otuzno. Kao sto je i Banja Luka za Sarajevo grad aleja i zelenila. Samo napreDNO Bosnjaci.
@ACK Dodju usput i nastave do Medjugorja ili mora...
Kao da si rekao....joj što je Dubrovnik star grad, treba Stradun asfaltirat. Nisi ti haman bio ni u Sarajevu ni u Mostaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje islam udari, naprednost ispari. Gledas istocni Mostar u odnosu na zapadni, izgleda kao Kabul. Ulice, gradjevine...sve zapusteno i staro, otuzno. Kao sto je i Banja Luka za Sarajevo grad aleja i zelenila. Samo napreDNO Bosnjaci.
Jel opet bilo Dusmaniiiiiiii. A one HORDZABIJE isto dusmaniiiiiiiii. VALHIIIIII BILAHIIIIIIII IDIOTIIIIIIIII. Hoce od ISLAMA da naprave NIVO idioti. NEMOGUCE.
@ACK A tebi SANDZOOOOO NIKAKO DOKUCIT - gubi se iz Bosne terorista. Bosni nije potrebna nikakva religija a NAJMANJE ISLAM koji je izmislio PEDOFIL MUHAMED. Umjesto da skolovani bjeze od primitivaca njih treba protjerat kao i sve Sandze, Albance, Turke i Arape.
Kraj Kjabe sam ja stajaooo... Ezan kad zauci u par sekundi pored Kjabe se postroji par milion ljudi sto ti je islam!!! Znaci ezan kad zauci kad kazu Allah je najveci u safove staju milioni ljudi!!!! Moze li i jedna vjera to uraditi??? Ne nemoze!!! Samo islam moze ako uzmemo u obzir cijeli svijet to znaci pet puta dnevno MILIJARDE vjernika se odaziva velikom gospodaru
Lijepo vidjeti i slusati👏
@Chvilla uvjek kad napisem nesto neko mora napisati nesto vulgarno kao po pravilu. Zasto ste toliko negativni?
@JagodicaBobica Ja se cesto razocaram citajuci ove bljuvotine u komentarima ali sta ces narod nema posla pa mora svoje frustracije lijeciti tako sto omalovazava i vrijedja druge...kakav smo narod takva nam je i drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to omladino, samo pjevajte