Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Nicku Carteru uplatit socijalno i penziono!
Arena je bila polu prazna zato sto njih ne je..be niko ni 5%, nisam ni znao da su se ponovo sastali, ali mislim da im jedan pijevac fali, to je sve nazor, zafalilo im para pa sada mogu svirat i po Balkanu, tako ce proci gdje god se budu pojavili
zato ih turbo folkerii razvaljuju...sve su to seljoberi prve vrste ....ramazotti, boy-si, madona i tako te kerafike nisu za njih... a sve glume nivo i europejce..dno-dna... srbi su bar i ko i mi bosanci iskreni i svoji :)
njima treba lova..jer se od stare slave ne zivi...nadali se da ce im u ZG-u upalit...al\' nije..zao mi je, al pravo
ooocajnooooo ocajnooo ocajnooo hahahah