Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo može proć na gayparadi kao što je eurovizija...
WTF?!!
Kakav demonizam pjesma bas pozitiva i energicna.
Za razliku od primitivca Lovrena, koji proda svoj identitet za ustaštvo, ovaj momak rođen u Hrvatskoj i predstavlja Hrvatsku kao pravi Hrvat. Lovren je kvazi Hrvat, tj. bosanski katolik, ako je ikad i bio katolik dok promovisanje svoje vjere nije postalo popularno kod ovih tzv. javnih ličnosti. E Tito dragi gdje si...?
Koji crni demonizam, lik je dobio ubjedljivo najviše glasova i od stručnog žirija i od publike, i ima velike šanse da pobijedi.
Što moram znati strani jezik da skontam ko je i šta pjeva .lovren koni svaki pravi bisanac ga smatra prvo pederom pa onda šejtanom.
Da da, samo lovrenovi su imali logor za djecu, radije onda biti na strani šejtana ako su lovren i ostale ustaše "božiji"
Ovaj Marko je toliko normalan i fin. Zelim mu pobjedu.
Lovren je fudbaler, samim tim i šanse da bude seljačina su ogromne.Hrvatska će uzeti prvo mjesto ove godine.Allah sve vidi
Zašto se uopće baviti Lovrenom?WTF? Svoj posao, Marko i samo jako!
Zašto se uopće baviti Lovrenom?WTF? Svoj posao, Marko i samo jako!
Puno bolje se malo ispuhati sa dobrom "glazbom" nego klati i ubijati pa se na taj nacin rijesiti negativnosti. 21. je vijek ljudi stop primitivizmu i seljoberizmu
Lovrenu demoni ženu zaposjeli ... 💃
Fudbaleri inače nisu poznati po intelektu, nego više po tome što su prave muškarčine i politički i religijski konzervativni. I potpuno je nebitno to što je ESC sr*nje.
a Lovren neki poznavalac glazbe ? Doduše Lovren bi jedino bio sretan kad bi pjevao Thompson...
Lovren je obična Bosančina!
hah ped3rcina