Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se to radi, isplanira se budzet i hajmo. a ne ko glupi bosanci; organizuj kuglasko prvenstvo i dovedi ucesnike pa tek onda misli odakle ces ga finansirati.
naravno da hoce, kad su mogli i hr potkupit da im daju glasove.. :xD
Ma i sad su bolan samo se neaje isto dzaba klince i na kraju ko da ce im to sranje i sta i pomoc .Bolje da te pare ulazu u bolje stvari .Svi mi iz EX YU smo degeni ,ali smo za ove iz Azerbejdzana INTELEKTUALCI.
do juce su sirotinja bili :D
treba poslati Halida... da ima pokazemo sta je muzika...
ja predlazem ovog kandidata (ispunjava sve norme ) http://www.youtube.com/watch?v=LuPG5-hiaIY Ojha :)
Nije otn išta u boljem delu uložimo 3 miliona maraka u šljivik.
Iduci Eurosong saljite Harija Varesanovica on ce sigurno pobijediti.
DUBIOZA KOLEKTIV NA SLJEDECEM EUROSONGU
kod nas bi bio prekinut na pola evrosong zbog nedostatka novca
u svakom zlu ima i dobra dobroje sto nismo pobijedili odakle bi mi to sve organizovali
jadan narod ima da iskise ovaj euvasar i sve te pijane pjevace da poplaca i tu kitnju po gradu,a poslije vasera i teferica mnogi nece dobiti place kao u Beogradu,PA NEMA DABE NI U STARE BABE KAD JE EU VASAR.JADAN NAROD NIT GA KO PITA NITI GA SLUSA,SVAGDJE JE BJEDA NADRLJALA UVJEK,A LOPOVI PROFITIRALI.FUJJJJ EU SONG PEDERI
Tipičan naš mentalitet malih nacija. \"digni žabo nogu da se vidi kako i timaš šta za potkovat\" Žao mi naroda jer su isti kao i mi, mediji im napušu kako su važniji nego šta jesu i onda se pokondirimo i tako je. Šta bi im falilo da neku zemlju sa sjevera tipa norvežana, šveđana i sl.. angažiraju da im osmisle i kontroliraju - glavu dajem da bi prošli sa 15 mil.€ a ovako će njihove lopine na natjčajima, izgradnji i podmazivanju pokupiti još 100.mil.€
Ekrem Jevric na Eurosong!
ne smije se njihov re-is mjesat u politiku i finansije, nije to ko kod nas...
Mora li im R.eis dozvoliti? Dje ce tolike pare ulagat a da se ne ogrebe R.eis koju kintu, to ti je protiv Islama...
dzaba vam nit cu vise sranje gledati a kamoli glasati. ali et sretno vam!