Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu ulaziti u kvalitet pjesme ni u tzv atraktivnost, ali objaviti pjesmu iz 3 dijela.. mislim sestro... ko si?
Pa onda se računa da si tri puta pregledao za jedan slučajni pregled plus koliko kupiš pregleda, dođeš za 7 dana na 3mil pregleda, ako si kupio 2,9mil istih.
na osnovu cega je "svjetska"? hahaha
Nurkić.....
Vidi engleskinje
Sta je klix mi obrisao top komentar jer sam napisao da je jadno nase obrazovanje kad kafanska pjevacica(citaj khurava) magistrira na Arhitektonskom fakultetu. Je li bio poziv direktan od strane zagondzije tzv. Malysia e? 😅
Curo u banani si.Iskreno mi je žao.
Komentatori sve do jednog napaćeni i primitivni. Nastavite slobodno da slušate Bube i Jale, a Maysiu ostavite bistrijim ljudima.
Tobe Jarabi .....
copy paste
Maja je dobra p....
Izbacila sise, naštimala facu ko da će primit ejakulat i btw preziva se Nurkić. Pametnom dosta o njenoj umjetnosti.
Još jedna qrava na tržištu... Imamo li se čemu drugom ponositi osim pjevaljkama i kvazi umjetnicima?
Nice 👏🏻
Evo bravo sve pet evo i koje srcelence❤❤❤❤❤❤
obuci se ja’na nebila haraju virusi
Ajd skidajte ovo
Jbga doš'o je takvi vakat da svak' mo're sve... Što bi rek'o 3ndi v08hol "u budućnosti svi će imati svojih 15 minuta slave"... I sad kao zato što je iz Sarajeva ja treba da kažem da je svjetski... Svašta mi pod svjetski trpamo... Smeće obično haman pornografsko, klasični Turbofolk... Uostalom kao i sva današnja "mainstream" muzika, bila ona iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, New York ili Londona...