Svjetski, a naše
53

Atraktivna Sarajka Maysia objavila novi singl "Appetizer"

Dž. L.
Sarajevska umjetnica Maja Nurkić, na sceni poznatija kao Maysia, počastila je publiku novom pjesmom "Appetizer" za koju je snimljen još jedan odličan videospot.

Pjesma "Appetizer" nastala je godinama unazad, ali Maysia je tek sad odučila posvetiti se snimanju novog materijala. U međuvremenu pjevačica je magistrirala na Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu te završila muzičku školu na odsjeku za solo pjevanje.

Već smo imali priliku čuti i Maysijinu pjesmu "Don't Need A Thinker" koja je naišla na izuzetno pozitivne komentare. Kako mnogi kažu, atraktivna Sarajka Maysia zvuči svjetski, a sada se popela još jednu stepenicu više uz singl "Appetizer". Prema najavama, Maja će uskoro objaviti i baladu "Baddas Lover" za koju je objavljen teaser.

Muziku i tekst za "Appetizer" radila je sama Maysia, dok su za aranžman zaslužni Borislav Domazet i Marko Dragić-Pablo.

Na videospotu za novu pjesmu Maysije je ponovo sarađivala sa sjajnom ekipom New Era iz Zenice.

Kako je nedavno kazala i sama, dugo joj je trebalo da se odluči za snimanje svojih pjesama. Muziku je posmatrala kao hobi, a sada je spremna posvetiti se u potpunosti svojoj najvećoj strasti.

Podsjećamo, sarajevska publika nedavno je imala priliku slušati Maju u Undergroundu kada se održavala Hip Hop noć diva i mnogi se već raduju njenom novom nastupu.