Ne propustite
7

Aquarius Vils otvara novu proljetnu sezonu: Pogledajte muzičke događaje planirane u ovom mjesecu

Nakon što je u proteklih mjesec dana Aquarius Vils pauzirao sa live muzičkom scenom, proljetnu sezonu otvara sa provjerenim muzičkim imenima.

"U proteklom periodu zbog mjeseca ramazana u kojem smo se maksimalno posvetili organizaciji korporativnih i grupnih iftara, sa razlogom nismo imali muzičkih događaja. Obzirom da ramazan uskoro završava, koristimo ovu priliku da svim vjernicima čestitamo predstojeći praznik! Za otvaranje proljetnog muzičkog programa izabrali smo provjerena imena naše muzičke scene i sigurni smo da će naši posjetioci biti zadovoljni", istakli su iz menadžmenta Aquarius Vilsa.

Već u petak, 12. aprila na live scenu se vraća popularni bend Pandury. O posebnoj energiji i odnosu sa publikom koju bend Pandury ima smo pisali već nekoliko puta ali reakcije publike nakon svakog nastupa ove muzičke ekipe nas uvijek pozitivno iznenadi. Bend Pandury ćete moći slušati i dva naredna vikenda, tačnije u subotu, 20. aprila i petak, 26. aprila.

U subotu, 13. aprila na live scenu u Aquarius Vilsu vraća se Nešad Selman zajedno sa svojim bendom. Zadnji nastup ovog majstora dobre atmosfere je ostao zapamćen po tome što se tražila karta više i sigurni smo da će tako biti i ovaj put. Dakle zapišite datum za dobar provod - Aquarius Vils, Nešad Selman u subotu, 13. aprila.

U subotu, 19. aprila u Aquarius Vilsu nastupa Mirza Pandur muzičar koji svoj talent dokazuje i kroz nastup u najpopularnijem regionalnom muzičkom takmičenju gdje je praktično prošao u samu završnicu ovog takmičenja.

Kao što je to bilo i do sada, svakom nastupu petkom i subotom u Aquarius Vilsu prethodi popularni "Warm UP" događaj sa DJ Mahirom Beathouseom, koji počinje u 21 sat.

Iz menadžmenta Aquarius Vilsa poručili su da će 27. aprila biti privatni party, te će svoja vrata zatvoriti u 16:30 sati. Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu, kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - mjesto za sve generacije od 1999. godine.