Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedna modra rijeka Siroka je duboka je Sto godina siroka je Tisuc’ ljeta duboka je O duljini i ne sanjaj Tma i tmusa neprebolna Ima jedna modra rijeka Valja nama preko rijeke... INDEXI,sarajevska djeca koja su svojim beskonacnim talentom dotakli svaku ljudsku dusu.
POGLEDAJ MAGARACA, JEDNA OSOBA MASKA, SVI OSTALI MAGARCI JE NEMAJU? PA DOBRO JE LI VI TO MISLITE DA JE PANDEMIJA SVIRANJE CURKU? PRVO PRAVE PROJEKCIJE, STO NI U SNU NE BI TREBALO, A ONDA ULAZE U TU PROSTORIJU BEZ MASKE, SRAMOTNO KIZDA VAM FATERINA.
@gooUser1599047640 I OVI CE SUTRA BITI KLASTER.
@gooUser1599047640 Pa zar nisu ovo gospoda prijeratna gradska raja Zenice, Sarajeva, Tuzla itd. koji su slušali Indexe dok ih nisu ovi sa sela protjerali? Zar nisu papci samo po koridama, koncertima Seje Kalača i Huleta?
STA KAZE BREGOVIC, "P E D E R I IZ CENTRA". CUJ CENZURU ZA TU RIJEC NAPRAVILI I AUTOMATSKI BAN? E BAS STE MAGARCINE SIMICI. NITI JE SARAJEVO IMALO TAD TIH PRVIH, NITI JE IMALO CENTAR. SARAJEVO JE DOBILO CENTAR PRIJE NEKOLIKO GODINA. A ONI PRIJERATNO I POSTOLIMPIJSKO, CIGANSKA MAHALA PORED PARLAMENTA. NAJOCERUPANIJI OLIMPIJSKI GRAD U HISTORIJI. SHS OSOVINA GA JE OPLJACKALA MJESEC DANA NAKON OLIMPIJSKIH. SNJEZNI TOPOVI ZAVRSILI U KRANJSKOG GORI.
@gooUser1599047640 SAMO ME ZANIMA, GDJE JE SARAJEVSKI ENERGOINVEST TROSIO MILIJARDU DOLARA AKO NIJE U SARAJEVU? O TOME BI TREBALI NAPRAVITI DOKUMENTARAC, O SARAJEVSKOM ENERGOINVESTU I SARAJEVSKOM UNIS-u.
Dajte nam vise ovakivih info, a malo manje dodika i devica, eto molim vas sve sa Klixa...
@da sam ja netko Klix piše šta narod želi da čita. Kod Dodika, Bakira, Čovića, Instgramuske, Rat Azerbajdžan/Armenija (iako niko nema pojma o čemu se radi)...tu su komentari preko 150/200 najmanje. Naravno tako Klix više zarađuje