Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj PD...nama je i predobro kakvi smo..
E moj papak, drzi se ti lokalnih \"estradnih\" zvijezda. Nisi ti ni do \"Bazena\" dospio sa tim mozgom. Bolje ti je pusti se vijesti iz ostatka civilizovanog svijeta, i hvataj se merdevina kakvih. Vrijeme za sljive obrati oko kuce pa u opancima do najblize mjesne zajednice na lozu i marisanu.
Cuj da ih angazujem NEKA ANGAZUJU ONI MENE ZA 10 000 000 !!!
Jeb.em ja njima sve usta da im je.bem, ne bi im dao 100 KM da zavsiraju, djubrad ona jedna, da vrijede 6 miliona eura. Majku im je.bem
Dosao Mujo u njemačku na rad i pita ga gazda nijemac: - Odakle si? - Iz Jugoslavije - odgovori on - Uh ne mogu te primiti da dadiš kod mene, vi ste poznate lijenčine - negodova nijemac. - Nije gazda nisi u pravu, po tome su poznati crnogorci, mi bosanci smo poznati kao glupi.
pa kad si seljak!
Prije bih dao Šabi 1 milijardu eura, nego da mi svi ovi zajedno sviraju na svadbi.
Svirat ce halidaga raga đabe...