Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, mora da je i Kalember isto tako "nevin" posle tebe. ´ajde ne se*uckaj ziva bila. Danas se svako vjencava u crkvi i u dzamiji. A ne ispunjavaju ni 5% uslova.
Visoko moralna žena , od razvoda sama , bez muškarca...😂🤣🤣😂😂😁
Ovo je veliko svjedočanstvo, dr. IZOYA je najbolji liječnik koji može kontaktirati na brak, odnos i druga pitanja. Stupite u kontakt s njim Via: [email protected] i problem riješen u roku od 24 sata
Ovaj veliki čovjek mi je pomogao da povratim izgubljeni brak. On je veliki liječnik čarolija.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
O Ana, o Ana, tugoo mojih dana...
Saaad ne vredi ni tebi nii meniii
Crkveni brak je skoro neraskodiv!Moze se ponistiti samo u posebnim slucajevima, da je neko nekog obmanuo prije itd!Posto se vecina katplika vjencaje u crkvi, cesto sklope gradanski brak poslije ali uvijek si crkveno vjencan!"Sto bog sastavi, covjek ne rastavi"!
čuj u crkvenom braku a i dalje sama ti da si u crkvenom braku ti bi svom mužu prala noge a ne bi se jeballa sa strane ko štuka
Ana je vrh
U crkvenom braku, nije sa muzem i kao nema sexa.. ma daj. Jesu ovo price za malu djecu pred spavanje?
je li ovo ona sto rasiri noge ko na pornicima dok svira po onoj tamburi ?
@EkstremnaSkrtica izgleda svi na koncertu gledaju u noge njene