Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li mi neko objasniti, trebam li ja kao ugostitelj ovo plaćati jer već plaćam a mjesecno je oko 30 KM a muziku puptam preko internet stranice naxi i uglavnom to bude strana muzika. Volio bih da mi neko pojasni. Hvala.
@the_user Pa u principu bi trebao placati jer svojim gostima pravis ugodjaj koristeci tudji intelektualni rad. Isto je da izmislis tortu, a onda neko pravi biznis koristeci tvoj unikatni recept. E sad ne znam da li organizacija, koja naplacuje koristenje autorskih prava, prosljedjuje taj novac (i uzima procenat za naplatu) pravim autorima.
@the_user kratko i jasno da. Oni bi trebali da prosljedjuju novce zavisno koliko je koji autor slusan, iako malo vise daju ovim nasim lokalnim, pa tek ostalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ANUS
Prvo Merlin pa sad ovaj, pa stavite na Celo sposobne i skolovanje ljude pa ce da funkcionise
Najludji su. Jave se, kazu kazna 8000, pa kazu da se mozemo vansudski "dogovoriti" za 4000. Ne mogu ti nista. Baci ih na ignore, lajat ce par dana, i onda nestanu.
E moja glupa državo, nakrivo nasadzena !! ovi super -uhljebi za 100 % ukradena muzicka dijela podijele sebi, par milona godišnje, i tako redom od ministarstva do ministarstva ,gledaju pljačke niko kurcem nemrda , jer dobija tal,a sve patriote do jaja
kako se okonlive okupe svi paraziti ..... pa tacno treba Napad Izvanzemaljaca ili udar meteora da se promjeni ovo stanje na planeti zemlji...
Znaci, nece vise biti reklama na radiju da se koristi muzika legalno i kontaktira Amus...
čega se lik dosjetio hahgahahahahhaa
Ček ček, a jel anus to ima prava na pjesme od madonne i michel jacksona? Da li dio kolača proslijeđuju u ameriku ili kako to funkcioniše ako neko pušta isključivo stranu muziku u svom lokalu?
Znaci sada mogu slusati Dinu Merlina na youtubeu bez da mi prije toga naplati? :D