Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo i sin.
Seljacina s dna kace
Koliko primitivaca i primitivnih komentata na jednoj pre-simpaticnoj osmomartovskoj cestitci. Urednistvo, sta vi radite, zasto ne brisete vrijedjanja i neprikladan (prostacki, dno-dna) rijecnik kojekakvih anonimusa ovdje (lako je anonimno s*at po nekom, ajd potpisi se imenom i prezimenom da vidimo ko si i sta si primitivni anonimusu).
:)) presladak: hvala na cestitci. :)) Amel je super otpjevao.
a ko je taj?
Halo primitivci! Sta vas briga je tata ili babo! Bas ste krkani zaostali, komplexasi. Za vas je gornja bukovica , manite se urbane sredine i urbanih likova
Nemoj se derati djetetu na uho, jebhho ti mater svojuuu
gleaj tate babe babana nasheggg
Malac i njegov babo Amel su ovo izveli sjajno,haha