Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
and now destination Sarajevo
Kome se ne svidja, ne mora ni ici, nemate pametnijeg posla nego svaki moguci dogadjaj pokusavate popljuvati raznim komentarima, sta vam je vise? Nikad ugoditi ovom nasem narodu, zalosno...
Evo i link za karte:
Karte mozete kupiti od momka koji ih prodaje na piku po cijeni od 3 KM. Ne morate kupovati cigare i te gluposti, ovako vas jeftinije izadje. Provjeren je, jer sam ja od njega kupio 2 karte.
Gaudino je dobar !
kupis dvije kutije coda na trafici kod Doma mladih i dobijes ulaznicu...
Pa dobro de-bi-li koliko kostaju karte??? Moze li se to ikako saznati???
A ko je Alex Gaudino!? Iz koje je on Anal House ekipe? Jel Nivea sponzor? Fakat mi je žao nove raje koja ide na ove evente i mora slušati sedmorazredene dj.e!
na vrat, na nos, na brzinu - drugačije ja ne umeeem :)
a ti bi to znao.....kako??? jel si negdje procitao u komentarima...prava si stoka! ja se bas radujem i boli me briga jel\' dj jeftin ili skup...super su mu pjesme...
Jeftini DJs and co
Kakav crni spektakl, Gaudino nije ni 3000 KM... Ovo samo nama bosancima prodavati :O :O :O :O
Kod nas vazda sva s.r.a.n.j.a. kasne bar po 3 godine pa i ovo
Fuj, plastika, guzice, sise i ostale napaljene furke...ajmo paryjanery...savršeno mjesto za drogiranje?
Kiflji, pereca, koshpa, boba....hajmo
Konkurencija je cudo...jest da kasne malo za Marlborom, i Ronhillom, al nikad nije kasno da i oni dodju tobe:)