Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda napunila 1000 koncerata u mjesec dana po citavoj Bosni. Jeste dosadni vise slusajte sta hocete, gledajte koga hocete, bojkotujte koga hocete, nemojte prat istu pricu vise, eto bice za Novu Godinu 4 benda u Sarajevu uzivancija. Ima za svakog ko sta voli.
Zbog toga što ovaj narod zaboravlja prošlost i šta se sve dešavalo i nastavljaju istim stopama, čeka nas isto što se dešavalo 90 tih. Tako da oni koji brinu za ovaj narod kritikuju ovakve stvari. Dakle briga me šta se dešava među nama sve dok se lično mene tiče i moje budućnosti u ovoj zemlji i ovom narodu.
Ma ja bolan vidili Vučić i Dodik otišo narod na koncert Aleksandre Prijović koja apsolutno nikakve mrlje na imenu nema i nikakve poveznice sa ratom i nacionalizmom i odlučili hmm, ovo je sada pravi razlog da zaratimo, hajmo ubijati Bošnjake.. Bistar si ko neki dan Sarajevo pod smogom. A i taj koncert je fakat neka magična stvar, odeš 2 sata na njega i sve zaboraviš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ima samo osnovnu skolu jarane
Pa sta? Danas treba imati VSS da bi odrzao koncert?
Sami naziv osnovna ti govori. Osnovno znanje, sta njoj kao pjevacici treba? mozda srednja muzicka ili akademija. Al cura ima vise dara od mnogih koji su zavrsili navedeno. Jesi ti zavrsavao skole i fakultete za profesije kojima se neces baviti, samo da te ne bi ismijavali?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dokle su je pratili? zna li se sta?
Šta misliš da dolazi Vučić i Dodik pjevat u Mejdan , vjerujem da cijela Tuzla došla gledati samo zbog toga što su Srbi
@Vuksaontaria Babun, tu je najmanje bilo naroda iz Tuzle.
Pjesme dam,dam,dam ili mars Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Vrhunski koncert, svaka joj čast koliko je uložila u organizaciju! Mnogi dolaze, velika imena, u Mejdan kao da koncert drže u Mjesnoj zajednici, a ova je rasturila! Nisam bio al po viđenom na objava a svaka joj čast!
Bosnjo, je za studije.
Infirtrirali su se u nase zivote, svaki dan Prijovic, Jokic, Djokovic, Dodick, Stevandic, pa red Brene, Prijovic, Vulic…indoktrinacija i od strane Klixa
Pa vi se odvojte sa svojih 23 posto i tamo se zatvorite medijski i blokirajte sve sto ima veze sa Srbima. Dok smo zajedno osudjeni ste na ovo.💁
juče presuda u Zecovima kod Prijedora a večeras Prijović, ma nas treba uništiti da ne postojimo i to da nas Srbi unište
Srpski svet je stvoren.
Visoki predstavnik treba zabraniti zatupljivanje narodnih masa. Vašar u Puračiću je za ovo novogodišnji Bečki koncert.
Totalna šizofrenija od naroda.
Nasjadji ste mi vi bijednici zadojenim mrznjom kad ste ljuti 😘 hahahaha malo klorpromazina i bice to bolje 👌🏻😁
Glupljeg naroda planeta zemlja teško da je vidjela. Kad se počelo ovo reklamirati, kontam hajde neki normalan žanr, ono debili i dalje u 2023. slušaju mrtvi turbo folk bez ikakvog kvaliteta. Uđem da vidim tekstove i evo npr. "Nisam ja k'o one tvoje da mi bacis sitnis da se doteram sto se prave gluve, slepe ja cu u tri lepe da te oteram". Za ovo nema dijagnoze.
Da se ispravim, manje kratkovidne omladine. Imamo mi mnoge velikane, kvalitetne ljude, ali hajd se ti bori protiv ovakvih masa iako muzika ne mora da znači ništa, ali može da ukaže o načinu života, navikama...
MOTORI su davno profurani
Nije bio koncert nego popis debila
Četnikuša prava
po čemu glupko ???
😂😂😂😂