Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se pocinjem pitati ima li gluplje sorte od Bosnjaka .....
Tesko je ful biti kul kad si tu...inace kod nas se slusa Mozart redovno, mislim na kladionice naravno.
upravo ti si taj glupi bošnjo o kojem govoriš kojem ne odgovara ništa i kompetentan je jedino da sere po klixu. Žena pjeva, nije zauzimala nikakve nacionalističke stavove kao mnogi pjevači tipa Aca Lukas i konvertit Šaban Šaulić, zašto ti smeta?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E moji purgeri, pa ovo ni u Beogradu ne bi napravila.. ne mogu ni bez Cece i folka...
Ima li dovoljno pjesama na repertoaru za jednu noć😂😂😂...il se ide samo da se gledaju silikoni?
šta je tačno problem, vas, hejtera?
Majke mi moje ja ne znam niti jednu pjesmu od ove i nije mi jasno gdje se pušta ta muzika i zbog čega je tako popularna da može 2X napuniti Zetru?
Nijedan pravi sarajlija ne sluša ovaj seljakluk!!!
Narod koji je djecu odgojio da zaboravi, da ih je briga za narodom, prošlošću i stanjem, šta očekivati. Ni Turcima nije bajno u Turskoj, ni Albancima u Albaniji, nisu nista bolji od nas, ali stisni pa ponizi Turčina bilo gdje u svijetu, oni imaju ponos. Mi ga gazimo
To je nazalost posast cijelog svijeta ne samo nas. Trazi se šund, neobrazovanost, zabava za sirotinju. Samo sto u ostatku svijeta ima i alternativa, pa nisi osudjen samo na ovo.
Jesi glupson.
Uaaaaaa....zviiiiižžžždddd
Za neupućene. Aleksandra Prijović je rođena 1995. godine i nema nikakve veze sa ratom, nije je ispoljavala bilo kakve političke stavove. Plus, zna da pjeva i ima dosta kvalitetnih pjesama u poređenju sa većinom izvođača mlađe generacije. Tako da pustite ženu na miru.
Zna da pjeva? Tesko, ali njena publika ne trazi kvalitet nego nisku zabavu
Iako zena izgleda pristojno i normalno, za razliku od pjevaljki kakve imamo priliku vidjati zadnjih godina, ipak smatram da nije normalno sto je folk muzika ovoliko zavladala. U vrijeme moje mladosti bilo je sramota reci da slusas folk muziku. Kako i sta bi u medjuvremenu nije mi jasno 🤔
Cura vanredno završila osnovnu školu!
Pa nisu ništa bolji i ovi sto je slušaju
Drago moje Sarajevo koliko papaka živi u tebi ?
Grad je trebao ostati pod opsadom.Ovakve opskurne nastupe bilo je nemoguće vidjeti u opkoljenom gradu!
Meni je drago što puni neko ko se bori glasom i kulturnim stajlingom, a ne kao neke skidačice, plesačice bez glasa ili reperi sa debilskim nabrajanjima odvratnih textova od kojih apsolutno ništa dobro ne možeš naučiti.
Ona ima glas?
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)