Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prođoh pored jednog starca nudio me flašom vina Govorio: Omladina, vi sada trebate da nas čupate odavde Ja mu kažem: Mlad si bio, ništa nisi projmenio, omladina više neće, omladina nema sreće, omladina služi da se sa njom pune vreće To je previše suza, premalo smijeha za malo grijeha!
punkt je dobru izbacio.. nekad.. "ti si tako debela" a danas "debela oprosti"
http://vipboxing.eu/soccer/iws-2d64dc-real-madrid-juventus?l=2466224098#
legende
A ti si onaj ''Prijatelju stari, ispričaću ti priću....''
To mu je buraz haha
Jedan od najjacih nasih bendova, dobra muzika i tekstovi koji te tjeraju na razmisljanje - zato i nema previse publike. Da svirate 200-300 200-300 kafana, pafatali se, proveli noc skupa, pornub, bijelo i ostalo, napunili bi zetru 3 putw zaredom