Mladi mostarski pjevač
201

Adi Šoše sjajnim nastupom i bezvremenskim hitovima zatvorio Winter Fest Sarajevo

L. R.
Adi Šoše (Foto: I. L./Klix.ba)
(Foto: I. L./Klix.ba)
Mladi mostarski pjevač Adi Šoše večeras je svojim sjajnim nastupom zatvorio prvi Winter Fest u Sarajevu.

Tako je Šoše priuštio pravi ugođaj mnogobrojnoj publici na platou prekoputa Vijećnice pjevajući svoje, ali i pjesme drugih izvođača.

Publika je uglas pjevala njegove pjesme "Nije lako biti ja", "Najljepši cvijet", "Od jeseni do proljeća", "Pusto ostrvo", "Šteta, zar ne" i "Ne dam te", ali i pjesme poznatih pop izvođača kao što su Zdravko Čolić. Gibonni, Oliver Dragojević, Massimo i Dženan Lončarević.

Ranije je Adi svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi Vijećnica i napisao "Poseban pogled večeras", a onda je početku koncerta to i ponovio.

"Dobro veče Sarajevo! Jesmo dobro? Dobro smo, dobro smo, dobro smo. Ogromna je čast. Lokacija nam je savršena, pogled mi je vjerovatno najbolji koji sam imao do sada u karijeri. Tačno gledam Vijećnicu. Sjajan prizor. Sretna vam Nova godina od srca", poručio je Šoše.

Podsjećamo, Winter Fest Sarajevo započeo je 23. decembra i trajao je sve do večeras, a organizatori su naveli da su željeli da okupe veliki broj izlagača hrane i pića s ciljem da privuku što veći broj građana i turista.

Osim prilike da uživaju u raznim jelima domaće, ali i internacionalne kuhinje, posjetioci Winter Fest mogli su uživati u bogatom muzičkom programu domaćih i regionalnih zvijezda, gdje su nastupali: hrvatska pjevačica Indira Forza, DJ Forora, mladi sarajevski pjevači Mirza Pandur i Tarik Mulaomerović, bendovi Neo Stereo,Tajni gaz, Rock Ko Fol i S.A.R.S. te rep izvođači Frenkie, Indigo, Kontra, Cunami Flo i Valderrama.