Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je jedna obična k....a. Kad imaš situaciju da balerine na terenu za trčanje za loptom zarađuju milione, pjevači i glumci za svoje \"umijeće\" također, a s druge strane naučnici koji zapravo doprinose razvoju čovječanstva zarađuju pet puta manje, nešto je j....o nenormalno.
dzabe pare, kad si ti ruzna .. ja je ne bih mogao.. pa taman da sam i j383no zagorio. ne\'a sanse
Zašto pričaš o Adele kao o potencijalnom seksualnom partneru? Nadam se da znaš da te ne bi ni pogledala.... (i ne znam da li ćeš se iznenaditi da ovo čuješ, ali većina žena ne bi željela seksualni odnos sa tobom. Stoga je smiješno da za bilo koju govoriš \"ovu bi yebo...ovu ne bi...itd\" jer žene nisu seksualni objekti tebi na dispoziciji)
Zašto je nemoguće naći članak o Adele na kojem jumferčići i kompleksašice ne raspravljaju o njenoj debljini?? ŠTA IKOG IMA DA BOLI MEĐUNOŽJE ZA NJENU TEŽINU?!?! Kakve veze njena težina uopšte ima s vama? Vi imate pravo pričati o njenom glasu i njenim pjesmama jer je TO ONO ŠTA ONA NUDI. To je ono šta nam ona poklanja, ili prodaje :) Ne vidim kakve veze ovdje njene kile imaju i sa čim...
....i najdeblja ne bih je ja j.e.b.a.o za sve njene pare i još da digne pozajmicu :D
Ima vise kila sto jes jes, al nije ruzna.. sredit ce se ona za par godina ko i sve.. gorit ce...
Kako je ovaj svijet ne realan, ona sa 23 godine zaradi milione, a ja sa 25 u kuci bez posla, eto ti kapitalizma....Puuu
Ne, ova nije zgodna, ova je debela, ali, za razliku od Paris Hilton, koja se u zivotu ne bavi nicim i koja nicim nije zasluzila da se o njoj pise, ova ima super glas! I svaka joj cast!
\'Someone like you\'... )Super glas
Nini je vjerovatno i ova zgodna
ovo je zena
Yedi g0vna de8ela gusko!