Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje, vise cijeli repertoar dalmatinskih autora su, u vecini slucajeva, juznoamericki plagijati. Prije svega Miso Kovas, Tomislav Ivcic &co. Nevezano za temu.
@gooUser1600715521 pa kako nisu čak su i spotove radili identicno kao npr. The Jam,Talking Heads itd...a i ostali nevezano za New Wave. Onaj sto pjeva apsolutno tvoj...lik prekopirao Boney-a M., da ne pišem o Merlinu, Crv. Jabuci itd. Nema tu autentične umjetnosti. Pa čak su i pričali kako su do Londona išli po ploče pa plagirali ovamo.
kvalitet...svaka cast
nista bez azre
Vinili nikada neće biti izbačeni iz globalne diskografske industrije.
Nema EKV? C c c
Ovi su teški plagijatori. Maznuli skoro svaku temu sa zapada samo ubacili svoj tekst. To je prolazilo jer raja u Yu nije znala. Po$ro ih paket aranžman više. Sebi dižu cijenu ko da su bog zna šta.
@YorkCrveni od koga je dino merlin krao pjesme, teski plagijatori, gdje si se ti do sada skrivao, nisam znao da imamo muzicke kriticare u BiH, hajde prosvijetli nas kad si vec odskrinuo riznicu tajni, bas me interesuje od koga je recimo Rundek krao muziku, ili gdje su Sarlo crpile inspiraciju, sta je tada bil aalternativa napretku, Magazin, Zana, Mugdim Avdic??
Odmah kupujem.