Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski poznat dvojac! Bravo za originalnost u ovom moru fušeraja i tkz. ljetnih hitova!
@SheRains hahahha da, orginalno užasni :))))
Crnogorski odgovor dolazi sa guslama uz pjesmu " Shine on you crazy diamond"🤓😜
kako bolan nema
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/izraelska-vojska-ubila-dva-palestinska-djecaka naravno o ovakvim incidentima klitoris nista ne javlja... bitni su neki violineri i gole zene koje "ce vas naprosto ovo ili ono"
Kad nas kažu: "to su oni što sviraju na vel'ke viJoline" :)
Platila bih im da mi ne pilaju po zivcima
bas su interesantni
Hahahhahaha pa vi ste satkani od jeftinoće i bezveznosti! Vi ubijate muziku, vi ne svirate nego pravite nepodnošljivu buku sa tim instrumentima, vi pružate lošu imitaciju stvarne energije koju originalna djela sadrže, vi tu energiju pokušavate spustiti na neki "lahko vidljivi nivo" za široke mase - koje time gube i posljednju nadu da istinski dožive ono što muzika u stvarnosti jeste... Vaš scenski nastup je vaš ego, a ne ono sto svirate. Vi ste upravo odraz uništenja umjetnosti do kojeg je došlo zbog show biznisa koji je sahranio muziku dvadesetog vijeka... Vi ste oličenje zla koje je ubilo muziku.
Najbolji komentar o 2Cellos koji pročitah! Potpisujem svaku! Kič i ljigavost.
@kikseroti - Slušaoci "toga" na šta ti aludiraš upravo dolaze iz one iste grupacije širokih narodnih masa koje se opijaju sa 2Cellos, tražeći utjehu od polugolih urlajućih kafanskih pevaljki, jer misle da se kulturno uzdižu uz čelo kao klasični instrument, ali potpuno oglulali na površnost, ti izgubljeni pripadnici širokog narodnog sloja, na žalost, tonu još dublje u svoju gluhoću i sljepilo na kič, šund i niske strasti, ne videći da ih ova dvojica ego manijaka zapravo betoniraju u njihovoj kulturno-umjetničkoj upropaštenosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obozavam ih
...dizvineš, skupi su kao bolji? ...valja pazit sa pablikli izjavama. da ne ispanu posmiješne.
dvojica pedercina koja veze sa zivotom nemaju na njih se samo loze nevine bosanke i sirijke lol