Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečki su prava adrenalinska bomba, treba ih čuti pa onda sVti ocjene. Sve se brzo odigrava tako da sam na koncertu imao osječaj da je trajao 15 minuta.
kultura nas je odrzala,kulturi hvala.bravo momci...
Sta su se sj.... na konferenciji
Momci su vrh vrhova, suprotno mogu govoriti samo oni kojima je domet Granda parada i ZMBT. Steta sto nije malo jefitinija karta. Sad ce sigurno komentari tipa "a koliko se placa za cajke, bla bla", slazem se da te idiotkinje ne vrijede prebijene pare, ali za nas standard, narocito za studente i nezaposlene, karta od 30 i vise KM-ova je skupa.
Da sam samo blize!! Sjajni su i nikako se ne bi smjeli propustiti!!
doci ce na koncert 10 ljudi, taman onoliko koliko ne slusa cajke i ne gleda pink
Cini ti se, zapravo vecina nas ne slusa cajke i ne gleda pink, samo je problem sto mediji objavljuju samo o tome.
Jest, većina nas sluša Mocarta privatno a u javnosti Šabana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momci su prejaki
Smo sam htjeo da pitam zna li tko zasto na klixu nema vijesti o dogadanjima u Turskoj?PS:Nije provokacija.
htio*
Velika umjestnost je obraditi neku pjesmu -.-'
umjetnost*
ja, bogami, odoh. govorio mi je pok. babo: prifati se violine, ostavi se drkanja... ja ga ne poslušah. odoh vidjet gdje sam mog'o završit' da sam nastavio svirat'.
Ne sumnjam.. top su.. i na kraju će se poljubit u čela.. 'nako..za sreću!
Obozavam ih
merem samo preporučti,gledo san ih jenočke,provo dobro ;)
Harmoniko moja suzom nakvasena znas li da je moja draga isprosena Harmoniko moja, ti si sa mnom bila kad me moja draga nezno poljubila Zar u onom casu lazno me volela kad u zagrljaju drhtala je cela Sviraj, sviraj meni one pesme njene i pitaj je zasto je ostavila mene Ostali smo sami, harmoniko moja jos me samo tesi bolna pesma tvoja