Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a bogati Sarajevo mracno uticalo na njega a Beograd mu dohako.... ma naravno svemu je krivo Sarajevo .....ccc
Ljudi za mene je Sarlo Akrobata najbolji bend ikada sa ovih prostora...bilo kratko ali slatko...oni su svirali dab 70-ih, to niko jos nije ni cuo...taj Koja je isto zvijerka, mslim dobra kombinacija, Mladen sa tekstovima, a Koja muzika, i to funk, funk fantasticno....
respect!!
PIPO MNOGO SI GLUP EKV I NIJE ZA TVOJ RURALNI SKLOP
MILANE NEDOSTAJEŠ NAM SVE OVE GODINE NEKA TI JE LAKA ZEMLJA
pocivaj u miru legendo....
Kompletan dokumentarac moze da se skine na: http://www.rts.rs/page/tv/ci/news/18/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+2/235/%D0%95%D0%9A%D0%92+-+%D0%9A%D0%B0%D0%BE+%D0%B4%D0%B0+%D1%98%D0%B5+%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%B4.html?position=-1
R.I.P veliko postovanje... i danas istinski uzivam u svakoj pjesmi ekv-a....
LEGENDE!! TO JE SAMO JUGOSLAVIJA MOGLA DA IMA!
Genijalan bend, tragičan kraj. Sve što jako gori brzo izgori valjda... Laka ti crna zemlja. Večeras svira EKV u Beirutu :)
Vječna ti slava i hvala Milane Mladenoviću za to što si bio i ostao ČOVJEK I UMJETNIK....BIO BIH TVOJ BRAT,TI SI MOJ BRAT..(stihovi iz pjesme 7 dana)
EKV nema dalje, vrhunac ex yu muzike! Posle njih sve mi je mutno!
@ ej da dokumentarac o Ekatarini Velikoj \"Kao da je bilo nekad\" je u 21:25 @muraH da izostavljena je prica o personalnim promjenama u grupi, ali i o diskografiji od albuma \"Ljubav\" pa do \" Neko nas posmatra\". @OoopsA sto se tice Rimtutitukia-Ne volim da puzim, jer kad puzim ne mogu da guzim... Mir, mir, brate mir... @za pippa idi... bas tako... Za mene licno najbolja grupa, svi clanovi su bili virtuozi, svako na svoj nacin i Magi i Milan, Bojan, Cima, VD, Firchi-e, Raka , Zika i Marko... Definitivno nisu bili za ovaj svijet, tuzno je kako su zavrsili, pogotovo VD i Magi. Takav kraj i ispracaj definitivno nisu zaslizili... Sjecamo ih se sa ljubavlju i postovanjem (recenica u odjavnoj spici filma)
\"\"Kada je Rimtutituki trebalo da gostuje u Banja Luci za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, Milan je iz protesta otkazao nastup zato što je ekplozivom srušena najstarija i najpoznatija banjalučka džamija Ferhadija iz 1579. godine.Dodao je da ne želi da svira preko Drine jer se srami svoje braće i njihovih dijela koja čine,kako je rekao \"u naše ime\" !!! Idi slušaj Cecu klošaru!
Joj najveći bend sa ovih prostora neponovljivi su njihovi tekstovi su toliko duboki i jaki da je to za današnji glazbeni fuš još desetljećima nedostižno...Nevjerovatna grupa nikad ih nisam prežalio...