Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i mene su zvali da vodim djenazu i da odrzim govor pred mnogobrojnim djematlijama, ipak Majkl je bio jedan od nas. Uh i pozelio sam se onog dobrog starog restorana Mekdonaldsa.. Tihi legendo, ti sve spremi da me ceka gotovo. PS. MS Miletu Vas efke Cera
aiiiiiiiiiiiii
polako deco ne mojte se p0sticati tucati
ma na krc
Ja evo sad s pijace, uzeo glavicu kupusa i imam sta vidjeti Dodik i Tihic u LA-u. Zahtjevam da se odmah vratite, inace upotrebljavam bonske ovlasti. Et hajd sad fino u bosnicu nasu i navratite kod mene na kupušnjaču.
nisam znao da su ljudi u BiH toliko isfrustrirani i iskomplexirani, ccc
U Gluhoj Bukovici ce preimenovati vrtic u njegovu cast. I onaj srpski pop ga slusa povasdan.
u varesu se dzamija zove p oovom idealnom pjevacu
Ma hebat cu ja vama svima.... samo da se docepam vlasti...
A u pm gdje su stavili semafor, mame im ga.... Hanka jesi to ti? Ko ti je ova mrcina na ledjima, jel ti smeta mozda, da mu se malo obratim na srpskom? Momak jel ima nekih problema? Pridji malo da te celom ovjerim, mrcino jedna matora, nasao si Hanku u guzvi fatati! Sad sam jedan semafor glavom oborio a tebe cu razvaliti ko siroce napolitanku !
Ej Tihi ma evo me, neki afro-amerikanac me gura s ledja, ne znam sta hoce i koji mu je.... Javio se i Dodik, kaze da je u guzvi udario glavom u semafor, ali da stize!
Legenda i najbolji muzicar i DANCER -alarahmetile i RIP MICHAEL JACKSON ono sto medije seru da je bio pedofil pa jaro je mogo imat koju je htijo zenu a da dira djecu glupost cista samo ga pljackali a neznaju da je on da 300.000.000 $ u cherity - king of pop - Mir napolju
A vrucine u Los Angelesu u pm... Sav sam se osafunjao! Hanka gdje si ti ?