Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mas'Allah kako je lijepo pogledati.
POFESOR DOKTOR ELVEDIN PEZIC OBJASNJAVA ZASTO JE HARAM RUKOVATI S ESA ZENAMA I STA ON MISLI O TIM ZAPADNJACKIM NOVOTARIJAMA POGLEDAJ TE JAKO POUCNO BRACO I SESTRE https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4
Kao da gledam pakao!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Naslov je go qurac. Nema tu 2% Mostaraca. Normalna raja su zbrisala. Neko prije rata, za vrijeme rata, neposredno poslije i naravno sve ove godine do sada. Demografska struktura se promjenila. U istocnom Mostaru kolo vode Nevesinjci, Gacani, Podvelesci, Stocani, Blagajci, Capljinci itd. U zapadnom Konjicani, Bugojanci, Zenicani, Hrvati iz raznih mjesta Srednje Bosne i naravno iz Zapadne Hercegovine. Dok tamo pjeva Thompson, na lijevoj SDA zapisava teritoriju preko islama.
Thompson se barem nece raznijet i ubijat nevine kao ovi spod mosta! Sad bi trebalo minat most i usput da potopi ove balije!
@Kinder_Divizija_Rama neka pjeva Thompson, nije problem. Ljudi ga tamo obozavaju, i neka pjeva. Ali zamo kazem da jedni drugima kontru udaraju a niko ne gleda od cega se zivi. Ali da su ovi balijci gori, jesu, naravno.
Al' kroz jecaj mujezin se cuje Sa munare ezan porucuje Bice Bosne, bice i islama Ako Bog da bice i bajrama Allaha mi bice i bajrama....
Paradoksalno, ateista Broz je bio najuspješniji u realizaciji ideje o bogobojaznosti medju balkanskim masama.
Da li je taj "info servis za mlade" organizovao i skupljanje smeca (flase case, papiri..ostatke hrane...) ili je to ostavljeno komunalnim sluzbama?
Kakvo je ovo preseravanje? Bosnjak sam, medjutim drzite svoju vjeru u svom srcu i kao privatnu stvar. Cuj iftar ispod Starog Mosta? Sta je sljedece, iftar u ronilackom odijelu u Neretvi?
Jer si ljubomorni usrasa,,,,,,,,,sikterrrrrrrrrrrr🖕🎩
@Hostapler666 Ja sam Bosnjak, magarac!
Stoka
Kako fino!
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
@Dedjal i isus bi se rodio kao musliman da nije toliko poranio.
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
https://hiddenlolcdn.com/i/157498.jpg
Fuuuuuuj primitivizam sljedbenika pedofila Muhameda