Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK ČEKAM SABAH SA ŠEJTANOM, u ćeliji KPD-a ZENICA, gledajući ŠEKIJA kako spava, razmišljajući o onom što je zadnje reko. Pričo mi je o LIJEPOJ ALMI, DJEVOJCI KOJOJ MIRIŠE KOŽA, o NJENIM BOSIM STOPALAMA, pa o DŽANI, LUTCI SA NASLOVNE STRANE, što mu je govorila da MOŽE IMAT NJENO TIJELO, ali dušu ne. Kako je zbog njih bio u STANJU ŠOKA i kako ih je vodio u KINO PRVI MAJ.
Spominjo je i SELENU, SPLITSKU PRINCEZU. Govorio je o SVJETLIMA SARAJEVA, RAJI IZ SKOLE, kako mu je život tad bio POSO, KUĆA, BIRTIJA. Sjetio se i TRI HAVERA LJUTA, PIŠONJE I ŠUGE, nekog DINE iz hrasnice. Još je rek'o kako je vozio najveće legende GILETA ŠAMPIONA, TIGRA IZ KLADNJA. Pa na DAN REPUBLIKE, kad ga zvao GUZONJIN SIN, reko mu IZVINI JARO GUZIM, jer je bio sa FIKRETOM u svom JUGI 45.
@Capo di tuti Capi . Taj isti Jugo mu je stao u KANJONU DRINE, gdje ga je izuko neki KARABAJA. Kako je služio vojsku NA STRAŽI PORED PRIZRENA, gdje mu je oružje bilo SRCE, RUKE, LOPATA. O BIFFE-u NERETVA, gdje pjevo HALID UMJESTO HALIDA, gdje se ŽENIO VUKOTA, gdje počinjao IBRO DIRKA, i o tome kako je SENA PLESALA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imal unas ijedan grad ada nie bilo kocepta?
Sve je ok samo na nam nedaj boze uvozne turbofolk zvezde ne pevaju za novu godinu.
a Banjalučani?
Sretna nova 2019. godina svima iz Rio De Janeira! Nažalost ne počinje mi ova godina dobro jer izgleda neće biti ništa od moje ljubavi sa Sarajkom koja mi je prije neko vrijeme ukrala srce... Bilo kako bilo, idem dalje, dok je mladosti, znanja i dok mi je svijet na dlanu, ne sekiram se ništa. Bude usamljenosti i male depresije nekad, ali biće neka žena nekad i za mene! Voli vas i ljubi sve - vaš Damir Skaka! :))
Bolje u Mostaru bjese nego u Sarajevu, ali zato je u BanjaLuci bilo venomenalno