Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuneee
Da objasnim za oni koji ne kontaju. Parkinzi su ilegalno zapljenili mnogo parkinga u gradu Mostaru. Grad Mostar je imao ogroman problem sa privatizacijom parkinga jer ljudi nisu mogli nigdje svoje vozilo parkirati jer su im oduzeti prostori ispred zgrada i ne samo na privatnim placevima. Ovo je satirican i simbolican akt protiv toga. Kakvi crni paganski obicaji i rituali. Ko je vama ispro mozak hahahahah
ode bala uzalod, mogla sarova citav dah prezivat😁
Kao društvo otišli smo u tri lijepe da izvinite.
Paganizam, okultizam, satanizam u plaštu religijsko- nacionalnog tradicionalizma
Kakvi su ovo POGANI omentari !!?? ZASTO i kakve nakaze stoje iza ovakvih usranih komentara..... DA BAR U OVOJ USRANOJ BIH ima vise ZAJEBANCIJE ovakvog i slicnog tipa a manje politike i SELJAKLUKA SA POGANIM JEZIKOM !!!
Paganistički elementi u kršćanskoj tradiciji.
Koji si ti korisnik hahahaha