Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna carsija boljih od ove....i pametnijih
Da su bilo koju iz serije Elif uzeli bila bi bolja od ove.
Zna se da samo blentave cure idu na ta takmicenja
Jaro koja paćenica..
Sta drugo ocekivati od osmanlijke....ruzna, glupa i ratoborna.
HALOOOO TURKOFILI, OSMANOFILI, ERDOGANOFILI, VI BALIJANDERI STO VAM JE TURSKA ZAKLETVA UMJESTO ALLAHA, I STO VAM JE TURSKA SIMBOL ISLAMA. GDJE JE OVOJ DJEVOJCI HIDZAB ? ULICAMA TURSKE RIJEKE ALKOHOLA TEKU ULICAMA TURSKE I ISTANBULA KURVI I PEDERA JAVNO... Odjava !
Zaboli me karina
Ova je morala dati i sedmom koljenu clanova zirija i bizim i daljim clanovima familije sponzora organizatora zastitara...ma cijeloj turskoj da bi se probijena probila na podij..
Prosječna uposlenica kladionica u BiH je za ovu miss. O njenim političkim stavovima drugom prilikom.
Komentar je baš neumjesan....bez obzira ko su mrtvi...Zasluzila je...
Gadura odvratna!
Ionako je gadna...
Hem glupa, hem beze..
Ne kažu džaba ružan ko turčin
Haha balkanska primitivna seljadija nasla vijest na kojem ce ispoljavati svoja neandertalska shvatanja zivota. I onda se cudite sto ste na dnu dna po svemu, i balije i djikani. Za vas je Juzni Sudan pojam civilizacije.
@Sezam izvini gospođo iz Pariza
@therat Bosnjaci, ali i Djikani - tesko je reci ko je zaostalijih i primitivnijih shvatanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Jutros mi je krenuo menstrualni period radi proslave Dana mučenika 15. jula. Proslavljam dan ispuštajući krv koja predstavlja krv mučenika", navela je bivša misica u poruci na Twitteru. Jos jedan od dokaza da tzv. misice nemaju nista u tintari , a jedino sto imaju sve je ono medju nogama .
ja jarane volim ovakve najviše...ne znam zašto, neke dobre cure bi htjele sa mnom al ja ovake volim
@hitman47 Taman , menstrualnom krvlju takve jedne "koju najvise volis" posveti "mucenike" bilo iz tvoje familije , bilo iz tvoje nacionalne skupine bilo iz tvoje religijske skupine iz nedavnog rata. Otidji im na grobove i posveti ih njihivom menstrualnom krvlju :DDDDDDD .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto sad krvari nad "mučenicima", krampo jedna!
podsjeca me na zeljka cvijanovica