Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što podržavaju silovanje - i oni su isti. Zapitajte se šta da je to vaša majka, kćerka, sestra? Sram da bude sve one koji kažu tražila je! Niko nije tražio da bude silovan, a ako na bilo koji naćin opravdavate događaje i vi ste monstrumi!
@fbUser1584025095 Niko nije trazio ali se mnoge predomisle, nakon sto svojevoljno spavaju s nekim. Onda kada skontaju da su pale na suplju pricu, kazu silovane. Svaka prica ima dvije strane.
Nisu samo glumice seksualno iskoristavane. Neka kazu zene u Bosni kako su dosle do poslova u drzavnim i javnim institucijama.
Hajde Beograd da se ocituje o silovanjima i monstruoznom mucenju i ponozavanju hiljada Bosnjakinja.
Ne znam koju posluku porati. Meni nikad nijedna nije dala, a nije mi ni trazila. Da ste zdravo.
Nisam trazila ali sam dala
Sjetila se ona nakon 10 godina da izadje u javnost da je "silovana".... i kako dokazati nakon toliko godina?
Haj ovako. Ne branim covjeka i treba da sluzi dozivotno, ali zar ne razmislja niko koliko bi ona spasila djevojaka silovanja da je rekla kad se to desilo, a ne 17 godina poslije. Sto nije odmah rekla silovao me, a ne kad je izgradila karijeru zbog njega i zbog te skole. OPET KAZEM NE BRANIM SILOVATELJA TO JE NAJODVRATNIJE NESTO, ali nije ni ona maslo za ramazana.
@MFK Glupost obicna. Kako ona nakon 10 godina moze dokazati da je silovana???? E, sjetila se ona nakon toliko godina da je silovana... a do tada nista.
ostatak price mozete pogledati na pornhub
Nisam trazila , ali sam davala!!!
Pa kod nas se taslače u srednjoj za zaključnu, na faksu za prolaz, na akademiji i kastinzima za ulogu, na izboru za miss za treću pratilju kantona..... izvinite što je poteško povjerovat bez dokaza na baš svaku optužbu za silovanje ovih modernih mačkica danas. Štaviše, među svjedocima ona druga govori kao zapitkivao je o s3ksu, a ona nije "skidala blesavi osmjeh s lica"... Kako god, spavao s maloljetnicama, robija kume, nema diskusije. A silovanje, bujrum nek mu sude pa vidjećemo.
Oborio me, polozila sqm. Kqo studentice imate dovoljno godina da kazete sta zelite, sta ne zelite! Ali nek malo pipne stipne da ja dodjem do cilja. Mozda niste trqzile, Ali ste precutno odobravale
@gooUser1610545695 objektivno, zasto odmah nije prijavljeno to nedjelo, zasto nakon toliko godina cekanja, zar se ovakve stvari uopce i mogu dokazati a kamo li voditi sudski proces, reko kazo, ja nebranim nikoga, al ovo je presmijesno, sve i da je taj monstrum, kako misle dokazati nakon toliko godina da im je dlaku skino sa glave a kamoli ista drugo
@Mostar1982 Objektivno, jer je bila maloljetna, bojala se, bio joj ispran mozak. Objektivno!
Nisam tražila - kakav naziv
Podržavam borbu protiv isfrustrirane stoke ali preglupo iskreno
sve to treba pelcovati Nikola Tesla je dao sebe kastrirati da ne gubi vrijeme na nagone da se posveti vise nauci sad razmisljam o tome da i ja odem kod veterinara
@EmirPizdan jedina korist u tvom slucaju bi bila sto nece biti potomaka od tako glupe osobe, jer naukom se niti bavis niti ces baviti