Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška ovoj hrabroj ženi, nadam se da ćeš tu strahotu od bolesti pobijediti!
@samp1ta ne rise
Vaši komentari su samo odraz toga koliko ste neuki
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rasplaka me. Zaboravljamo sta je bitno u zivotu. Okrenuti smo vanjstini, povrsnom i materijalnom... Zelim vam svu srecu ovog svijeta!
Da se Martina malo bolje informisala mogla je tu operaciju obaviti na KC u Banjaluci, s tim sto bi joj tamo nakon odstranjivanja dojke potpuno besplatno uradili plasticnu rekonstrukciju iste. Mislim da to jedini rade u regionu, pa se sad vi u fekalistanu ni u tome ne mozete porediti sa njima. Kod Sebije jos uvijek ne znate ni djecije bolesti lijeciti, balije nesposobne.
Hebem je u sisu
Treboa bih se i ja uslikat, ako ništa možda se nekoj svidi moja figura, i u užem i u širem smislu.
Heroina
Bolest napada i mlado i staro, nažalost sve redom. . . .
Martina, sve najbolje ti želim. Duboki naklon.
Samo ona zna kako joj je, kapa do poda !
Svako svoju bitku bije neko tezu neko laksu na kraju svi zavrsimo u raki a mi se i dalje mrzimo kad smo budale
@sabane pardon raci
Najomiljenija Bosansko-Hercegovacka zena!
Nadam se da ce ovi sto laprdaju jednog dana dobit rakonju.Pa da vidimo da li ce onda biti tako samouvjereni,a tebi Martina sve najbolje i nedaj se.
Osim sto uspjesno prkosi bolesti, ona samara ljigave spodobe koje u sebi nemaju nista ljudsko pa se jos nadju tu da podmetnu nogu...Martina samo naprijed, tacno izazoves neke suze pune ponosa kad vidis sta jedna zena moze da prodje i ostane na nogama.
Martina, sve najbolje ti zelim, da ti se nikada vise ta bolestina ne vrati. Svaka cast na hrabrosti!
ovo je jako teška bolest čiji ishod je krajnje neizvjestan. to je bolest sa kojom se ljudi bore godinama... :( puni respekt i podrška.
Svaka čast na hrabrosti, na borbi i poruci, svim ženama želim ti da pobijediš tu opaku boleštinu