Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj ženi kapa do poda.
Ima zena koje su radi tumora morale odstraniti matericu. Da li trebaju slikati onu stvar za javnost?????
@SarahH bas si upravu.... ne znam koji se kur*c slika gola, super svaka cast ali postoje granice
@LgG3 ma ovo prelazi granice a mase aplaudiraju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne moramo svi isti biti... neko tako, neko drugačije. Neki se ubiju, i to je njihova stvar. Neki se slome i to je tako .Neki ovako pokušavaju svijetu reći u kakvom haosu žive, i to je ok, al ne praviti filozofiju od toga.
svaka čast za snagu,borbu i hrabrost.
Herka naša.. Da si nam ziva i zdrava, 100 god. Ne obraćaj paznju na ove bolesne komentare, kojima hajvanstina lijeci svoje mentalno bolesne komplekse.
I ja tebi čestitam!I ne daj se,u inat dušmanima!
mom poznaniku odsjekli jedno jaje radi tumora...jel se treba i on sad slikat za naslovnice casopisa? ovo je najveca kompleksasica medju zenama na balkanu
Nick name je bas u skladu s tvojim komentarom.