Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno,ni nas u Hrvatskoj ovo ne zanima...Ne znam zasto ove gluposti objavljujete...I ne lažite da ne gledate hrvatske programe mojne meni šupljaka :)))
Gledatelju glede tvojih rijeci: Shvatite da ćete uvijek gledati Hrvatskoj i Hrvatima u leđa, u svemu, pa tako i u produkciji zabavnih showova ..... mogu reci ....ovo je STRANA produkcija koja je u cijeloj EVROPI. Ispade eto kao vi nesto proizveli.
J.b.t. imaju se čime i dičit. Otiđi skutoru na njihove forume pa da vidiš šta misle o tim kičastim \'\'show\'\' programima. Naše televizije jesu u k.u.r.c.u., al\' ako im \'\'uzor\'\' trebaju biti ovakvi šund programi, onda bolje neka rade ovako kako rade. P.S. Koga zaboli k.u.r.a.c. ko je pobijedio u ovoj jeftinoj budalaštini, i koje uopšte Marko, Lana i ostali anonimusi???
Pa zašto ne uzmu??
Ma daj molim te, danas je strašno teško uzeti licencu showa koji se prikazuje u skoro svakoj zemlji i sabrati nekoliko anonimusa koji će ga realizovati.
Shvatite da ćete uvijek gledati Hrvatskoj i Hrvatima u leđa, u svemu, pa tako i u produkciji zabavnih showova, za koje su ajmo realno BH televizije nesposobne. Evo, koji bi se zabavni show na BH televizijama mogao usporediti sa Plesom sa zvijezdama na HRT-u? Zato čitajte kako je pobijedio Marko i pogledajte dobre noge ove Lane na slikama! ;)
JA MISLIO DA VI GLEDATE SAMO FTV
kakve veze ima ovaj show sa nama
Samo kave veze ima ovaj show sa nama. Kad je neki hrvatski medij prenio neku informaciju o nekom nasem show programu ovog tipa.