Šesta sezona popularnog showa
0

Marko Tolja slavio je u finalu hrvatskog Plesa sa zvijezdama

Sarajevo-x.com
Ana Herceg i Marko Tolja
U sinoćnjem finalu šeste sezone hrvatske verzije popularnog showa Ples sa zvijezdama susreli su se voditeljica Lana Banely i pjevač Marko Tolja. Oboje su zaslužili doći do kraja jer su tokom cijele sezone izvrsno plesali.

U samom finalu oba para plesala su po tri plesa, a o pobjedniku su odlučivali isključivo gledatelji svojim glasovima. Za sva tri plesa nešto bolje ocjene dobili su Marko Tolja i Ana Herceg koji su sve skupa dobili 119 bodova bodova žirija dok su Lana Banely i Damir Horvatinčić sakupili 114 bodova. Pjevač je svoj bod koji mu je nedostajao za savršen rezultat izgubio odmah na početku na tangu dok je voditeljica plesala izvrsno sve do freestylea, posljednjeg plesa za kojeg su dobili tek 34 boda.

Gledatelji su odlučili da je u šestoj sezoni najbolji bio Marko Tolja. "Ja ću samo zahvaliti svima i najviše svome partneru. Imali smo tri mjeseca vrhunske zabave, a on je takav šaljivdžija da ti uljepša svaki dan", rekla je presretna Ana, koja je u trećoj sezoni pobijedila u showu sa Marijem Valentićem.

U slavljeničkom raspoloženju bio je i Marko Tolja, koji je svoj pobjednički govor počeo kao da je dobio Oscara, a onda se malo i uozbiljio. "Ja se zahvaljujem roditeljima... U prvom redu zahvaljujem se Ani, uistinu smo se genijalno zabavljali. Hvala HRT-u što ste me pozvali u još jedan svoj show. Očito sam bolji učenik nego učitelj", zaključio je na kraju.

Damir i Lana su pak dostojanstveno podnijeli poraz u finalu. "Nije razočaranje. Mislili smo da će Marko pobijediti jer su od prve emisije bili favoriti", rekao je nakon ispadanja Damir.

Ni Lana nije bila previše tužna. "Rekli smo da se samim ulaskom u finale osjećamo kao pobjednici, a Marko je opravdao svoju ulogu velikog favorita", rekla je voditeljica.