Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo izbora, bože moj. Žena i nije rasplodna kobila, njeno je puno pravo da odluči želi li rađati ili ne.
a jel ona zahvalana svojoj majci sto je nije abortirala? uostalom, kondom postoji.
ma nema ona dobre u glavi, glupo zensko
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar nije bilo kontracepcije u to doba? Razumijem da joj se jedno nezeljeno dijete "omaklo", ali TROJE?? Koji (ne)intelekt!!!
Otkud zenama pravo da misle da imaju sta drugo radit u zivotu osim odgajat djecu?! Sve bi vas sto vamo dobivate menstruaciju svaki mjesec, u zatvor trebalo, to je jaje moglo dijete biti!!! Uloske vam poskupit pa bi onda vidjele! A tek oni d.karosi sto spermice u carapu izbace, STA IH JE MOGLO JEDNO DOBRO MUSKO BITI STO CE PO KLIXU UCITI ZENE STA JE NJIHOVA SVRHA U ZIVOTU DOK RAZMISLJAJU DA IM JE VEC PETI DAN DA SE NISU OKUPALI FUJ UBICE, DOCE I VAMA SUDNJI DAN!!!
mrs.
Znaci, bilo je akcije kod Marine...
Vidi Muslimana što komentarišu, po vama bi trebala biti u nindža odijelu bez prava na glas i bez vozačke dozvole
sada se kaje pa se nesto.pravda...
Prava moderna zena! Kad zena izgubi ono sto je cini zenom, WoMan na engleskom ima predznaku Wo (Womb) Utroba ali modern zene to smatra ponizavajuce a toliko je opterecena da se pokaze muskarcima kao sposobna pa onda zena postaje musko i odrice se toga sto je cini zenom.
Bog nije savrsen napravio je gresku,dao je zenama mozak,i moc reprodukcije.A to nide jedno sa drugim.Definitivno ljudska vrsta je trebala da se razmnozava kao ptice,ribe ili gmizavci.Nikako kao sisavci.
@god Free sta je tu kretenizam,ista fali razmnozavanju recimo kao dvospolci pa sam sebi sneses vec oplodjeno jaje i izleze ti se dijete.Covjek je izmislio mnogo dobrih stvari,ali i loshih.Ja se nadam da ce nauka napredovatii da ce se djeca radjati iz epruveta i inkubatora,jer zene sve vise nezele da radjaju i to je njihovo pravo,ali pravo civilizacije je da opstane.Pa eto nemoraju vise da radjaju,jos kojih 50 godina i gotovo je sa primitivnim razmnozavanjem.
fuj! debil bolesni, ubica.
Bravo glupaco... dajte joj bananu...
Kad neko ne zna da pjeva, svira, glumi, pleše... a hoće da bude umjetnik nazor, eh onda postane konceptualni umjetnik! I inače oni - konceptualni umjetnici (ma šta to bilo), očigledno ne znaju da li su došli ili pošli! Ako već nije htjela djecu zašto nije odmah poduzela prave korake i završtila to - sterilizacijom. Nema te pameti koja mene sad može ubijediti da je njeno pravo na TRI abortusa iznad prava ta tri fetusa na život! Što neko reče, jedno joj se i moglo omaknuti, ali troje!!!
Lujka....postujem zelju da neko nema djecu, al hebla sebe sto se nije "sredila" pa da ne ubika tu djecu
@god Free nema šta...poređenje ti je na mjestu.
i bolje da se sa ovakvom pamecu ne razmozavaju
BOGINJA !!!
@god Free ja smatram da žene imaju pravo nad svojim tijelom i da je ona poptuno upravu povodom abortusa !!!
@god Free ah to, ma to ja da je samo stavim u tu figuru, a koga briga za boga, hahaha ne vjerujam ja u to rasnje.
marina ti si ženski otpad
taman,sa 70 jos mozes samo mezar planirat