Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na cemu hodaju, dobro sta ne slomiju
gladno - zedno gdje nece pasti
Ja sam mala pa sam pala svu sam p i c k u polupala !
Postigla je sto je htijela - udarna je vijest u svim medijima svijeta - sto nikad ne bi postigla da je pistom prosla bez iti jednog pada. Pored toga o njoj ce se govooriti i narednih 200 godina, jer niko nikad nece nadmasit ovaj rekord.
Odlično sa-x, napisali ste \'Pariskoj\'. Iznenađujuće da nije pariškoj.. Još samo da ste napisali malim slovom kako je pravilno. I ovo je dobro za početak !
sto @zeky dajete negativu za komentar? pa da ijedna vrijedi ne bi bila manekenka vec bi radila nesto konkretno,nikad necu smatrati manekenstvo profesijom niti pravim poslom,sa izuzetkom par supermodela koje mlate ogromnu lovu zbog kojih se manekenstvo i pocelo smatrati ozbiljnim poslom,...
ovo je pravi dokaz koliko su ove trebe Tkz. \"modeli\"=kosturi smotane i glupe do boga...hahahahahaahhahaha....pa ni hodat ne znaju bog ih ne ubio glupa....:D:D:D:D