Ne ide joj u posljednje vrijeme
0

VIDEO / Manekenka čak tri puta pala tokom jednog izlaska na pistu

Sarajevo-x.com
Lindsey Wixson, 17-godišnja makenenka je nadmašila čak i Naomi Campbell u padanju na pisti. Samo rijetki iz modne industrije se neće sjetiti momenta kada je Naomi pala na Pariskoj sedmici mode noseći čizme sa visokim potpeticama kreatorke Vivienne Westwood.

Wixsonova je pala čak tri puta na "Fashion For Relief" u ponedjeljak navečer u Cannesu. Naime, 17-godišnja manekenka je nosila ogromnu haljinu s kojom se nije mogla izboriti, pa se saplela i vjerovatno ušla u historiju najsmiješnijih događaja sa modnih pista, piše Daily Mail.

"Nije sramota pasti, sramota je ne ustati", vjerovatno je pomislila Lindsey kada je pala prvi put. Ustala je sama i pokupila haljinu, a onda je mahala rukama poručujući prisutnima da je sve dobro prošlo. Čak se i smiješila. No, drugi put, pa treći...Ali, i to se dešava, vjerovatno joj kreatori neće zamjeriti, kao ni ostalim djevojkama na istoj reviji kojima su očigledno potpetice bile previsoke.

Wixsonova je već sada jedno od poznatijih imena u svijetu mode, pojavila se u kampanjama Mulberryija, Alexandera McQueena i Jilla Stuarta ove sezone.