Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno, posebno ako moze ziviti od toga
A Maja garant radi u nekoj drzavnoj firmi a suvenire pravi u slobodno vrijeme i tali ih na crno bez poreza. Tako inace rade uposlenice telekoma, elektra, poste itd itd. Ko god ima malo slobodnog vremena pravi suvenire. Radite nesto korisnije po kuci tipa razvijanje pite, zavijanje sarme pa iznenadite ukucane. Pustite se suvenira i otimanja hljeba ljudima koji su registrovani za tu djelatnost.
Lijepo, Majo, pa jos korisno, iz ljubavi, otadzbinski. Vucko, Zvekir, Vijecnica, Zvrk - ne zna covjek za sta bi prije... Stecak je moj izbor, stecak kao bosanska hamajlija. A tek harmonika? Eh, da mi je sad harmonika....
meni ovo bezze (cuj prsten tepsija pite), ali kome se svidja-bujrum!
Ovo je prelijepo. Zaista divni suveniri iz nase Bosne, a ne da turisti kupuju kinesku robu.
gdje se moze kupit ovako nesta
Lajk!!
Majku mu poljubim pa zar je Sarajevo i Mostar sve u BiH.
@BudistickiMonarh Nisu i sa time slazem. problem je st, drzava na prvom mjestu, ne promovise Zeljezaru Zenica, TE Tuzla itd. Do duse bilo bi lijepo da se malo paznje posveti Jajcu, Vitezu, Bihacu, dolini Une i Sane, Bobovcu itd.