Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla nas je poštediti ovog skidanja ali et'...
Poklempava je, a ne smijem ni pomisliti na sta bi licila bez sminke. Prije bih je nazvao "prosjekom dana". Ubijedjen sam da je Kiki neuporedivo privlacnija.
Kiki ne budi skromna. Osjecam kako sam u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni vise svaka ista...svaki dan...donje rublje, iste poze...sam se mjenja boja kose
@ogledalce Zvučiš kao neki playboy :)))
pa ocekujem nesto.....nesto......nesto bombasticno......a ono svaki dan nix.......novog
PRIKAŽI ODGOVORE (70)
Focanka prava
Ako ostane ista ovakva jos 10 godina, biće dobar MILF. Ovako, nije nešto...
Dobra ova, onako malo ljuta, ima ostar, ljut pogled, nije se s njom zayebavati ili bas jest ako me kuzite. Dobra je svestrana, svira klavir, ljut pogled, fine sise, niska, zaradila milione i glumila u vaginini monolozi, znaci sad mozemo ja i ona fino 2. dio zajedno glumiti doma vaginini dialozi jeli, ako me opet kuzite. If you know what I mean you know? And I think you do, I think you do.
ma hajdi eto moze i ova ;)
a bureka ne zna smotat :D
dobra
mister Greju si se dopala !!!!!
GDE TI JE DUPE BRE
nije šala,glumila u predstavi "Vaginini monolozi" to se prije zvalo "porno produkcija "a vidim sad se zove "monolog" ima logike,ima
izgleda da se sad,da prostiš,ona radnja zove dijalog a ako samo gledaš, onda je monolog trebalo bi objevit riječnik tih pojmova,radi bolje komunikacije među polovima
:::))) a nedostatak dijaloga i monologa zove se "izvor konflikta"
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
nak' ... moglo bi biti malo vise oblina :)
jutriiic, mojoj zemskoj druzini! ;) :) :)))
dancic peanut
PRIKAŽI ODGOVORE (1)